Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 15 évesen szeretnénk beiratkoz...

15 évesen szeretnénk beiratkozni valami Debreceni foci egyesületbe. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Debrecenben lakom és az egyik haverommal szeretnénk elkezdeni focizni de nem tudjuk hogy hol kezdjük el. Szerintetek lehet e meg belőlünk NB1-es játékos??

Válaszokat előre is köszönjük ☺!!

2017. ápr. 20. 09:40
 1/4 anonim válasza:
Szia. Èn nem focizok mondjuk hanem kèzizek ès a DVSC-t azt csak ajánlani tudom. Ès ha rendesen edzetek akkor biztosan lehet belőletek NB1-es játèkos. Remèlem valamennyit tudtam segíteni. Sok sikert ès kitartást nektek:)
2017. ápr. 21. 14:38
 2/4 anonim válasza:
Én tanácsot nem tudok adni,de egy meccset majd csapathatnánk :D
2017. ápr. 21. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:

NB1-es játékos csak akkor, ha nagyon tehetségesek vagytok. Ha eddig nem fociztatok, elég későn kezditek el viszonylag.

A "grundfoci" meg sem közelíti egy 90 perces bajnoki színvonalát, nagyon más. Még akár megyei szinten is.

Az első osztályban játszani a játéktudáson kívül nem kevés szerencse is szükséges.

Illetve a karrier elején kb 16-18 évesen anyagilag is nagyon stabilnak kéne lennie a családodnak.

Sok NB1-es játékos fiatalon 15-16 évesen abbahagyta az iskolát. Csak a pályafutásuk végén érettségiztek például. Hogy a focira tudjanak csak koncentrálni.

Nem könnyű az amatőr szintről profira eljutni, de nem lehetetlen.

2017. ápr. 21. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Irány Pallag, a fociakadémia!
2017. ápr. 21. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!