Lehet valahogy telefonon élőben nézni a BL-t?
Figyelt kérdés
valamilyen applikáció vagy weboldal normál jó minőségben akár fizetős is lehet nem számít2017. ápr. 9. 07:19
1/4 anonim válasza:
Az M4 közszolgálati csatorna, a közvetítései ingyenesek, így az általuk adott meccseket tudod nézni. A honlapjukon van mindig online stream, amit a telefon böngészőjében is be tudsz hozni. Vagy például letölthetsz az alkalmazástárból egy MindigTV applikációt, azon keresztül a közszolgálati csatornák ingyen nézhetők, csak internetkapcsolat kell szintén.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi közben az M4 re rátaláltam de ez nem fog akadni a meccs idején mondjuk ha sokan nézik majd online?
olyan lenne a legjobb ami stabil és nem maradok le semmiről
de ha ez is olyan akkor jó lesz
2017. ápr. 9. 17:43
3/4 anonim válasza:
BL-meccseknél még nem próbáltam, de válogatottmeccseknél már használtam, és emlékeim szerint nem akadt. Pedig a magyar válogatott egy-egy fontosabb selejtezőjét szerintem többen nézik, mint akár egy komolyabb BL-párharcot.
4/4 A kérdező kommentje:
igen tényleg nem volt vele gond az viszont elég durva hogy 90 perc közvetítés alatt több mint 2gb adatforgalmam elszált :) kicsit sokba került ez a meccs
2017. ápr. 12. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!