Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ha Kleinheisler leteszi a...

Ha Kleinheisler leteszi a középfokú német nyelvvizsgát, akkor visszakerülhet a Bundesligába?

Figyelt kérdés
Még mindig a Werder Bremen tulajdona, csak kölcsönben van a Fradinál. Így fennáll az esélye, hogy visszakerül a német élvonalba.
2017. ápr. 5. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Lacikát a jóisten se rakja vissza a Bundesligába. :D Ha felsőfokúzna akkor se kéne vissza mert egy kalap szar. NB2 középmezőny a szintje, volt 2 jó meccse a válogatottban és ennyi. Csak remélem nem vesszük meg (Fradista vagyok) :DDD
2017. ápr. 5. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem Bundesliga szint a világ egyik legjobb bajnoksága, de az biztos, hogy a legszorosabb. Itt nem igazán van gyenge csapat, a Werder is most olyan formát fut, hogy rögtön ott van idén BL-ben is elég szépen helyt álló csapatok mellett. Kruse, Junuzovic, Gnabry szintű játékosok játszanak, Kleinheisler kevés oda, sajnos. Talán a Darmstadt ahova befér, ott volt is ugye, de még ott se volt mindig kezdő, és kölcsön is adták, pedig ők az egyetlen csapat, akik kilógnak, a többiek kb. egy szint, kisebb-nagyobb különbségekkel a 7.-17. helyig. Be kell látni, hogy a magyar játékosok nagyon távol vannak a topligák szintjétől, úgy meg nem érdemes odamenni, hogy csak padozol. Alapemberek ezek a játékosok a második ligákba lehetnek. Kalmár is most a Brönbybe játszik, kb. német másodosztály szint, Lipcsébe nem kellett, van olasz 2ből játékosunk és látszik, hogy Balogh-Sallai is a csontkieső csapatba, ami a topligák egyik leggyengébbje abszolút, se tudnak stabil kezdők lenni, úgy hogy nekik is inkább a 2 osztályba kéne próbálkozni. Nagy Ádám mondjuk egy elsőosztályú szint, de ő is "csak" egy Bolognaba tud kezdő lenni, aminél kb. 70 jobb csapat van a topligákba a 98-ból. És ő tényleg az egyik legjobb magyar jelenleg. Szalai van erősebb csapatba, de ő már padozik is, 4.-5. számú csatár, neki is egy nagyon gyenge első osztályú csapat kéne max. egy Empoli vagy Genoa és ott tudna rendesen játszani, még így is, hogy most formában van.

Szóval szurkolok Kleinheislernek de h*lyeség volt a Bundesligába a megye 1-ből vagy hol volt, egyértelmű volt, hogy nem tudja megugrani, még ahhoz képest egész szépen kijött belőle. Egy német másodosztályú csapatba kéne állandóan játszania, az ami egy reális kihívás és fejlődési lehetőség neki.

2017. ápr. 5. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én attól tartok, hogy csak duma volt az, hogy a német nyelvtudás hiánya miatt került a Fradihoz. Ha kint nem tanult meg németül, majd itt fog? Ugyan már...
2017. ápr. 6. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem, hogy ezt a nyelvvizsgát csak viccből kérdezte a kérdező... :DD Nehogy elhigyje már senki, hogy azért küldték vissza Németországból Magyarországra, hogy megtanuljon németül... :DDDDDDD Azért küldték vissza, mert nem Bundesliga szint, ennyi. Bár amióta nálunk játszik szerintem az NBI-ben is maximum átlagos játékos, de inkább kilóg lefelé.
2017. ápr. 6. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!