Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Megye II. meccsen jegyvásárlás?

Megye II. meccsen jegyvásárlás?

Figyelt kérdés

Nem nagyon járunk meccsre, de a hétvégén a sógorom mondta,hogy nézzünk ki a szomszéd városba, megye 2, felnőtt meccsre.

Kimentünk, viszonylag sokan is voltak, aztán a meccs felénél oda jön egy kis csaj,hogy 500 forint a jegy.

Kérdeztük,hogy miről beszél, ő mondta,hogy van jegy, venni kell.

Aztán a sógorom megkérdezte,hogy blokkot fog e adni, a csaj meg flegmán mondta,hogy lehet hazamenni.

A sógorom elég hirtelen haragú ember, és meg is mondta a magáét, amire persze sokan felfigyeltek.

Érdekes módon néhány embertől nem kért jegyet, aztán ment tovább, és volt akitől igen volt akitől nem (gondolom kit hogy ismer)

Mivel sok ittas kötekedésre vágyó alak felfigyelt ránk, én kirángattam a sógoromat, és mentünk is haza.

Viszont ez valami vicc volt szerintem, X csapat feliratú pulóverben volt a csaj, Z városban játszottak Y csapat ellen, és akkor kinek megy a pénz?A falunak?X vagy Y csapatának?

Nem értek ehhez, de gondolom inkább becsületkassza volt, ha pedig egy ilyen megye 2 meccsért pénzt kérnek akkor az a világ vicce, de engem nagyon érdekelne,hogy most hogy is van ez?

2017. márc. 26. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Régebben én is jártam megyei meccsekre. Csak arról tudok nyilatkozni ami nálunk volt a faluban. Itt nem kértek jegy miatt pénzt a 14 éven aluliaktól, az ellenfél csapat ifijátékosaitól, és azoktól akik a faluban élnek. Mindenki mástól igen. Szóval ha valaki egy másik településről eljött hozzánk meccset nézni annak ki kellett fizetnie az 500Ft-ot, még akkor is ha abból a faluból jött akikkel épp játszottunk ( kivéve ugye ha még nem töltötte be a 14-et ). Gondolom ott is ilyesmi rendszer lehetett ezért láttátok, hogy valakitől kért jegyet, valakitől nem.

Nálunk itt a faluban mindig a csapatra fordították a jegyből befolyó pénzt. Akármennyire is fura egy ilyen csapatot is azért fenn kell tartani valamiből. A pályát karban kell tartani, a felszereléseket mosni kell, az öltözőt takarítani, a csapatot külön busszal utaztatni. Oda kellett egy olyan személy is akinek van buszra jogsija és minden 2. vasárnapját beáldozta a vezetésért ( olyan eset is volt amikor oda-vissza 200km-t utaztak a meccsért olyan helyen játszottak ). Nálunk még fel is vették kamerára a meccset, összefoglalót csináltak belőle, másnap a helyi tv-be leadták. Oda kellett valaki aki közvetíti, kellett egy másik ember aki kamerázik és megvágja utána. Ja meg ugye a meccseken a rendezők akik biztonsági őrként próbálnak rendet tartani abban az esetben ha elszabadulnak az indulatok ( egy ilyen megyei meccsen bármikor előfordulhat :D :D ). Volt néhány olyan játékos aki nem falusi volt hanem máshol lakott, neki fizették az üzemanyagot amivel eljárt hozzánk munka után hétkzönaponként edzeni és külön utakon a meccsekre. Havi 1-2 alkalommal minden felnőtt és ifi játékost meghívtak egy egyszerű vacsorára meccs után egy helyi kajáldába. Bármennyire is vicc szerinted, ez mind-mind pénzbe kerül amit finanszírozni kell valamiből. Szerintem természetes, hogy egy vadidegentől elkérnek egy minimális 500Ft-ot, hogy megnézze.

2017. márc. 29. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!