Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » El lehet kezdeni még a kosárla...

El lehet kezdeni még a kosárlabdát? Nincs késő? 14/F

Figyelt kérdés
Sokat szoktam kosarazni, haverokkal(akik rendes kosarasok elég jó csapatban)is, tehát valamennyire tudok. Sokszor történt már meg, hogy odajöttek hozzám, és megkérdezték hogy kosarazok-e valahol.
2010. máj. 11. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem még nincs későn.

Én is idén kezdtem foglalkozni vele komolyabb szinten.

14/L

2010. máj. 11. 22:54
 2/8 A kérdező kommentje:
oké,kösz:)
2010. máj. 11. 23:02
 3/8 anonim válasza:
Szerintem nincs késő hozzá! :) Fiatal vagy még
2010. máj. 12. 02:40
 4/8 anonim ***** válasza:
ugyanez van nekem fociban. csk már 17 éves vagyok (mondjuk haverjaim szerint elkezdhetném simán)
2010. máj. 12. 07:56
 5/8 anonim ***** válasza:

es ha azt mondanak h mar nem kezdhetet akkor nem is kezdened? Ameddig azt gondolod kepes vagy ra milyert ne kezdhetned el akar 30 evesen is. a te eleted ne vard h mas elje helyetted.

hajra!

2010. máj. 12. 12:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Soha nem késő elkezdeni. Am nagyon jó sportot választottál.
2010. máj. 12. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
ha 16-18 évesen elkezd valaki egy sportot akár abból még versenysport is lehet, habár véleményem szerint legjobb vmivel gyerekkorunktól de főleg 16 éves kor alatt foglalkozni, tehát te még nem késtél el semmivel!
2010. máj. 12. 20:03
 8/8 anonim válasza:
Szerintem sincs!Mondjuk én már 3.-os koromban elkezdtem vele foglalkozni de szerintem nincs késő.Amúgy sztem is jó sportot választottál.
2010. máj. 18. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!