Ha most kikapunk Portugáliától mennyi esélyünk marad reálisan a továbbjutásra?
A válogatott megint megmutatta hogy egy nagy 0. Annyira látszik hogy az EB-n csak rohadt nagy mázlink volt és semmi tudás nem volt a játékunkban. Ameddig Szalai lesz a kezdő csatár és nem Nikolic vagy akárki addig ne is menjenek ki a pályára. Komolyan mondom Szalai olyan mint Benzema csak 10x rosszabb. Körülményes,minden labda elpattan előle, ha szerez egy labdát egyből elpasszolja.
Nem is értem azokat akik arra támaszkodtak hogy 3:3 játszottunk. Az a meccs is egy nagy mázli volt. Meg mi lett volna ha Elek kapufája bemegy??? Akkor a Portugálok lőnek még egyet és kész :) Meg ennyi erővel Ausztria ellen is mi van ha bemegy Alaba kapufája a 3.percben??? Akkor már ott vége lett volna az egésznek :)
Védelem egy nagy hulladék volt tegnap. Első gólnál szépen látszott hogy a védőink mennyire lassú, használhatatlanok.
Vissza kellene hívni Dárdai Palit hogy adjon még pár tanácsot Bernd Storcknak mert szerintem ennyi volt az ,,álomnak''.
Az esélyeinket gyakorlatilag az első meccsen eljátszottuk, motiválatlanul a feröeriek ellen 0-0-át sikerült elérni. Ezzel már két pont hátrányunk lett a többiekhez képest, amit csak tetézett a hazai vereség Svájctól.
Ráadásul a portugálok egy sima hatost hintettek ugyanazon a műfüvön, amely annyira "felelős" volt a tórshavni rossz játékunkért, így tehát arra sem nagyon lehet számítani, hogy ez még visszajön úgy, hogy a feröeriek másokkal is leikszelnek odahaza.
Ha idegenben verjük Svájcot, idehaza Portugáliát, más meccseken botlanak stb., akkor matematikai esélyünk még van, de reálisan már semmi.
3-as, nagyon elfogult vagy, látszik rajtad.
Egy meccsen lehet a mázlira fogni, egymás után 3-ra nem. Ja persze, a portugálok ellen is mind a 3 gól csak mázli volt, mert Dzsudzsák szabadrúgásánál Patricio pont úgy vette a levegőt, hogy a kapuba fújta a labdát, pedig amúgy simán legyőznek minket! Hagyjátok már el ezt a baromságot.
Szalai jelenleg sokkal jobb formában van, mint Nikolics, ez egy tény. Hiába csere gyakran, amikor játszik, lövi a gólokat.
,,Nem is értem azokat akik arra támaszkodtak hogy 3:3 játszottunk. Az a meccs is egy nagy mázli volt. Meg mi lett volna ha Elek kapufája bemegy??? Akkor a Portugálok lőnek még egyet és kész :) Meg ennyi erővel Ausztria ellen is mi van ha bemegy Alaba kapufája a 3.percben??? Akkor már ott vége lett volna az egésznek :)"
VOLNA, HA. Ezek azok a szavak, amik a fociban nem léteznek. ,,Akkor már ott vége lett volna az egésznek." És vége lett? Már az is nagy szó volt, hogy kijutotottunk, nemhogy még tovább is jussunk.
Te most komolyan ELVÁRTAD győzelmet egy olyan csapattól, amelyiknek a teljes kerete fele annyit nem ér, mint a másik csapatnak egyetlen játékosa? Bocsi a személyeskedésért, de egyszerűen hülye vagy, ha igen.
Amúgy 3 éve még sehol nem voltunk, már meg egyből elvárod hogy végigverjük a világot? :D
Nem fogunk kijutni a Vb-re, de sokkal jobb csapatunk van mint az elmúlt 30 évben bármikor.
3-as vagyok....
Nem vártam hanem tudtam hogy veszíteni fog a válogatott. Bármennyire is szép de EB-re is pótselejtezővel jutottunk ki és nem úgy mint rendes más csapatok. Én elfogadom hogy ennyi van jelenleg ebben a keretben. Főleg úgy hogy az EB után mindenki azt hitte ( cikkek is jelentek meg nem 1 )hogy majd a kezdőcsapat tagjait mind nagy csapatok fogják felvásárolni. Ebből egészen az lett hogy Lovrencsics Gergő kiment külföldi csapathoz és mivel semmit nem ért és padozott inkább visszajött NB1 :DDDD Kérdem én, hogyan akarunk rendes eredményeket elérni ha a keret nagy része a gyenge,mihaszna NB1-be fociznak??? Nagy Ádámnak,Gulácsinak,Szalainak legalább van esze és top ligákban fociznak. Ha mindenki olyan nagyra tartja Bödét akkor miért nem megy ki külföldre, ja hogy az ég világon senki se akarja leigazolni mert egy rossz Benzema utánzat kb :) Dzsudzsi is kiment az istenháta mögé focizni csak a pénz miatt nem hogy helyt próbálna egy német,olasz,angol ligában. Ha már egy Newcastle,West Ham megvenné cserének már akkor is többet fejlődne mint az araboknál ahol a foci olyan szinten van mint az NB1-be :D
Ja, akkor pl Svédország sem "normális" csapat (elég hülye megfogalmazás amúgy..), mert pótselejtezőkkel jutottak ki? :D Mikor ott játszik a világ, sőt talán minden idők egyik legjobb játékosa?
Elmondanád, hogy miért nem normális csapat az, aki pótselejtezővel jutott ki? Ugyanúgy kijutott, ugyanott van, mint a többiek.
Lovrencsics már 2013 óta külföldön játszott, ahol egyébként az első 2 szezonjában még egész jól is ment neki, a végére kifulladt.
Böde valóban azért nem megy külföldre, mert nem hívják, nincsenek olyan képességei mint Nikolicsnak, Szalainak vagy Némethnek, de egy csupaszív játékos, aki mindent megtesz a címeres mezért, megérdemelt a helye a válogatottban.
Dzsudzsák tényleg mindig a pénzt választotta, ,ez van, ennek ellenére ő a legjobb magyar játékos, ez tény. De azt írtad, hogy a West Hamben, Newcastleban TÖBBET FEJLŐDNE? Ember, mindjárt 30 éves, hova fejlődjön? Nézel te egyáltalán focit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!