Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Foci vagy Jégkorong? 13/F

Foci vagy Jégkorong? 13/F

Figyelt kérdés
Imádom a jégkorongot és a focit is viszont a jégkorongot még sohasem próbáltam ki csak nézni szoktam előben.Nagyon kiszeretném próbálni a jégkorongot de focizni is szeretenék (focizni rengeteget szoktam a haverokkal és a suliban ís járok focira).Komolyabb szinten szeregnék focizni valamien csapatnál.Azt nem tudom hogy elkezdjek jégkorongozni vagy focizzak komolyabb szinten(a korizás alap szinten megy és floorball ozni is tudok).Bajban vagyok mert ha az egyiket elkezdem a másikat el kell felejtenem mert nem lenne rá időm.Segítsetek.

2017. márc. 14. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:

én a helyedben a jégkorongot választanám, Mo-n mindenki focizik, de senki nem tud :'D

de persze azt érdemes csinálni amit szeretsz, én objektivan közelitettem meg a kérdést

2017. márc. 16. 15:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nem tudok választani.A focit biztosra imádom viszont jégkorongozzni meg nem jégkorongoztam.Benne van a kockázat a jégkorongban hogy nem fog tetszeni de ha a focit választanám akkor meg sajnálnám hogy nem jégkorongozok.Fura mi??
2017. márc. 16. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Jégkorong. Sokkal jobbak az előrelépési lehetőségeid, jól jégkorongozol és jól tanulsz jóval több ösztöndíj lehetőséged is van. Focizás a suliban alatt gondolom nem akadémiát értesz, emiatt is ajánlom inkább a jégkorongot. Ott kevesebb csalódás is ér majd, nem lesz az, hogy nem azért nem kerülsz be a kezdőcsapatba, mert más gyerek szüleinek több a pénze. Nem, nem esett meg ilyen velem és emiatt írom le, csak tisztában vagyok vele milyen állapotok uralkodnak az utánpótlásban. Jégkoronggal minden tekintetben jobban jársz.
2017. márc. 27. 14:17
 4/8 anonim ***** válasza:
azt ne feledjük, hogy 13 évesen hokiban max az AHL-ig jut el (amatőr hoki liga)
2017. márc. 28. 00:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek olyan céljaim a jégkoronggal hogy profi ligákba kerüljek.Én csak szeretnék valamit sportolni amit szeretek.Ja és a válaszokat köszönöm.
2017. márc. 28. 06:51
 6/8 anonim ***** válasza:
akk egyértelműen jégkorong!
2017. márc. 28. 14:09
 7/8 anonim válasza:
Figyelj, veled egykórú jégkorongozó vagyok.Igazából a sportot (jégkorong) kicsi korban szokták kezdeni 5-6 évesen.Nos az a probléma, hogy ha te epkezdenél most hokizni akkor nagyon nagy hátrányban lennél a többiekkel szemben.Viszont a csapatban van egy 13 éves aki 1 éve kezdte, nagyon keményen dolgozott, járt személyedzőhöz stb hogy fel tudjon zárkózni.Neled is sikerülne, ha szeretnéd, fejben dől el.Viszont emellett haverjaimmal én is szoktam focizni, suliban is, és a hokicsapattal is szoktuk rúgni a bőrt szabadidőnkben.A magyar foci szerintem közel van a 0-hoz ellenben a magyar hoki volt vb-n is tavaly.Úgyhogy egyértelműen a jégkorong
2017. ápr. 2. 22:48
 8/8 anonim válasza:
Ha tökös vagy és úgy érzed, hogy bírod a kemény fizikai megterhelést (ütközés, blokkolás, eltalál a korong) akkor mindenképpen a hokit ajánlom. Ha nem csíped az esetenként kemény testjátékot akkor szerintem maradj a focinál. Remélem tudtam segíteni.
2017. máj. 4. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!