Zsoltvok kérdése:
Milyen labdát vegyek?
Figyelt kérdés
Kérdésem hogy milyen labdát vegyek?
Varrottat nem akarok mert az hamarabb szétmegy!
Javítsatok ki ha nem igaz!
Ár: kb 12000Ft!
Nem tudom hogy milyen legyen!
Láttam hogy van OMB labda van Competition labda és van top training labda!
Melyik a legjobb és miben különböznek?
És melyiket vegyem ami elérhetőbb áron van!
Jah és fűre!
Köszi a válaszokat!
2017. márc. 14. 18:24
1/2 anonim válasza:
Nekem mindig is varrott labdáim votlak.Ha nem egy szar noname labdát akarsz venni akkor csak ajánlani tudom . 2007 ben kaptam egy Adidas labdát és azótta megvan az oldalán van egy fél centiméter mély kb 15 cm hosszú repedés ami nem reped továb kb 5 éve . Ja és minden éven volt használva kb évente 3 hónapon át minden nap 2 órát ami nem kis idő és még ma is használom. Remélem találsz egy hasonló minőségü labdát
2/2 A kérdező kommentje:
Van 10-ér varrott adidas!
De hát most láttam adidas bl labdát 15-ről 10-re leárazva és azt hiszem hogy COMPETITION LABDA!
És gondoltam ha ugyan annyi mint a varott akkor már inkább ilyet!
És asszem a sorrend az
1. OMB
2.Competition
3. Top training
De javítsatok ha nem jól tudom!
2017. márc. 16. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!