Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért van ez, hogy nm jön össze?

Miért van ez, hogy nm jön össze?

Figyelt kérdés

Na szóval az a helyzet állt elő, hogy én nagyon sokat focizok...nem járok edzésekre...csak hobbi...és izé..főleg itthon focizok a srácokkal tesómmal barátokkal...akik ugye itt laknak és kijönnek focizni..akár seggezni vagy meccsezni..és itthon mindig jó vagyok.. néha olyan hogy átlagosan játszok..olyan is nagyon ritkán,hogy semmi se jön össze.de általában elég jó vagyok...most is előbb kint voltam a srácokkal seggest játszani(a segges az egy érintő és 5 élete van a kapusnak ha mind az 5 elfogy akkor seggbe rúghatjuk 2 méterről 6 méterről vagy 7 méterről és mi felturbóztuk hogy nehezebb legyen.hogy csak 6 oson kívül lehessen rá rúgni és 5 gólon kívül muszáj lennie egy fejesnek és úgy választjuk mi a kapust hogy lécezünk magasságra, az a lényege hogy minél közelebb azaz fentebb menjen a léchez ,de ha magasabbra megy az már nem jó akkor kapus jelölt vagy és értelem szerint aki legalacsonyabbat rúg felé rúgja az lesz a kapus...ha valaki játék közbe melle rúgja az kapus lesz ha a kapus kivédi akkor is , ha a kapusról megy ki akkor is...és ha egyszerűen csak rágurítod azért mert más föle rúgta akkor automatikusan te leszel a kapus mert az csalás)na és én egy olyan faszát fejeltem..szállt a labda ugrottam lefejeltem bement...nagy volt a zsivaj mondták ,hogy milyen szép volt..azon kívül még fejeltem hármat ).....na itthon jó vagyok...de szoktam én focizni az iskolában is az ottani barátokkal mert ugye máshova járok suliba mert falun lakok és ott egyszerűen semmi nem jön össze úgy ahogy akarom egyszerűen nincs összhang ..a csapattársam annyira megindítja a labdát hogy útól se éri..amaz 2 méterről úgy megküldi hogy elszáll 60 métert a csapattársam az egyik fél a labdától ezert ordít hogy jaj legyen Jani...jaj Jani eltalál..lebombáz jaj...és akkor lesek hogy te ettől a kis rúgástól félsz?...amikor otthon én seggest kaptam akkor olyat kaptam hogy véraláfutásos lett a lábam meg pattanóból úgy fejen küldtek hogy lefejeltem a vascsövet és szédültem..nagyon fájt..de nem sírtam akkor is odaálltam mert játszani akartam ,jó volt maga a játék a fejbe rúgás az nem ..de ö csak rinyál az osztálytárs..mondom akkor nem tudom már mit mondtam de aztán akárhogy támadnánk sehogy se jön össze..nem bír passzolni..aztán ott az egyik oldalt kerítés van és úgy passzolnak hogy ott nincs kint és arra rá rúgják hogy visszapattanjon...szóval sehogy se jön össze..a labda e úgy megy ahogy én akarom...összhang sincs..bezzeg itthon jó összhang ,tudják hogy kell passzolni nekem..tudják hogy érdemes,én is alkalmazkodok hozzájuk..bezzeg a suliba semmi ilyen..ott 5. év végétől hatodikon át hetedikig ugye most is nagyon sokszor focizunk..kivéve télen.akkor mindig bent vagyunk..de amakkor csak is kint..szóval sok a foci..de még nem jöttek rá hogy kell összehangolni...nem értem..adok nekik labdát olyat amilyet itthon másnak oszt itthon berúgják ott meg levenni se tudják..úgy veszik le a labdát hogy visszapattan nekem vagy máshova...itthon meg egész nyáron minden nap tavasztól kezdve őszön át télen is ha nincs hó focizunk..az itteniek tudják hogy kell..itt jó az aura..itt jó vagyok..ott is jó az aura csak nem jön össze nincs összhang..miért van ez?....hogy lehetne az hogy a suliba is jobb legyen?

14/f azért vagyok 14 éves és hetedikes mert év vesztes vagyok azaz szalajtottam.

2017. márc. 9. 19:26
 1/5 anonim válasza:
Tanulj meg helyesen írni és megkapod magad is a választ!
2017. márc. 9. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:
ó öcsém de nyomorék vagy....hé srácok ha nem akartok válaszolni ne válaszoljatok ennyi...neked meg mi a bajod öcsém???fáj a hajad?!Szerencséd hogy nem vagy mellettem mert most úgy lefejelnélek hogy a klánod utólsó tagja is megérezné....mi az hogy nem írok helyesen?mindegy...hagyd...kérdés leszarva..na majd lesz valami....
2017. márc. 10. 18:52
 3/5 anonim válasza:
Sajnálom , hogy nem tudok segíteni , de nálam is ez van....
2017. márc. 11. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem tudom értelmezni a kérdésedet. Annyit értek, hogy otthon is szoktál focizni meg suliban is. Fogalmazd már meg jobban, hogy mit akarsz a kérdéseddel.
2017. márc. 14. 10:00
 5/5 anonim válasza:
Én szerintem értam.Azt akarod mondani hogy nem tudsz összejátszani a havejaiddal a suliban ert nincsen öszhang?Ha igen akkor azért van ez szerintem mert ők nem veszik olyan komolyan mint te.Szerintem az lenne a legjobb ha elmennél egy focicsapathoz és ott fociznál.A kezdet nehéz lesz de egy kis idő után nagyon fogod szeretni.Remélem tudtam segíteni.
2017. márc. 15. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!