Szerintetek ki fogja megnyerni az idei bajnokok ligáját?
Atlético Madrid, én szezon eleje óta így gondolom, az egyik legjobb csapat már évek óta, és most van az-az év, amikor minden nagyobb csapatot kicsit gyengének érzek, a Real se most fog szerintem duplázni, úgy hogy most van az a pont, amikor végre behúzhatják a régóta megérdemelt BL-t. Ők azok, akik szerintem semmit nem gyengültek azóta, sőt Gameiroval még erősödtek, ez a Simeone gárda max. nemesedik, csiszolódik az évek alatt a tökéletesség felé, vissza semmiképp sem estek. A Bayernnél az edzőváltás és egyébként a generációváltás is eléggé aktívan zajlik, még nem szoktak át teljesen Ancelotti filozófiájához, odaérhetnek, de nem lepődnék meg, ha valahol a vége fele, vagy egy erős negyeddöntős ellenféllel szemben elvéreznének. A Juventus is inkább gyengült szerintem, csatár már nem kellett volna, ráadásul Moratahoz képest nem is akkora nagy előrelépés Higuain, viszont Pogba eladása nagyon fájó, Pjanic alapból nem ugyanaz a poszt és nem is igazán teljesedett eddig ki, kíváncsi leszek, hogy rakja össze Allegri a csapatot tavaszra, de meglepne ha nyerne a Juventus, bár ők is esélyesek. A Realt főleg a duplázás miatt, meg mert nem érzem őket se kirobbanónak, nem léptek előre, oké, ők is tartják nagyjából a szintet, viszont verhetőek, a Dortmund is nagyjából egálban volt vele, ez megérzés, de én szerintem nem húzzák be a BL-t, mákjuk csak nem lesz úgy, mint tavaly, úgyhogy valahol szerintem ők is kiszállnak. A PSG tűnik nagyon jónak, de azért meglepne, hogy ha rögtön nyernének, bár nagy esélyesek ők is, elődöntőre, vagy esetleg döntőre mindenképp jók lehetnek.
Szóval nekem valahogy úgy néz ki:
Atlético - topfavorit
Bayern, PSG, Juventus, Real Madrid - esélyesek
Dortmund, Sevilla, Man City, Monaco - beleszólhatnak, nem szabad őket teljesen leírni
Leicester, Porto, Benfica, Barcelona, Arsenal, Bayer Leverkusen, Napoli - csak formailag esélyesek még, gyakorlatilag esélytelenek
Leicester vagy Barça 😂
Viccet fére téve szerintem a Bayern. De a Dortmundnak örülnék a legjobban ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!