Ki a legjobb focista?
Szóval arra lénnék kíváncsi hogy ki a legjobb kapus,védő,közép.p,csatár?Szerintetek?
Pl ilyen válaszokat kérek.
K-Oblak
V-Ramos
K-Iniesta
CS-Torres
Ez csak egy pl.volt.....
Jelenleg?
Neuer,Ramos,Iniesta,Suarez
Messit nem tudom hova tenni.Posztja szerint jobbszélső,amúgy meg gyakran középpályás.Te meg gondolom középcsatárra gondoltál.Ha csak támadókat nézünk akkor Messi,meg hát amúgy is mindenki fölött áll szerintem.
Erre rengeteg változatot lehet írni, aminek mindegyike megállná a helyét, egyébként is a csatár, vagy védő is, de főleg a középpályás egy nagyon tág poszt, úgyhogy érdemesebb lenne egészen kicsi kategóriákra lebontani ezeket és ott megválasztani egyet-egyet (amúgy így lenne a legérdemesebb a sportsajtóban is).
De, hogy válaszoljak mondjuk nekem Kapusból De Gea nagyon tetszik, Védőből pld. Hummels elsőosztályú, Középpályásból Thiago Alcantara egy csúcskorban lévő, sokoldalú klasszis (Iniesta mondjuk már egy ideje azért nem közelíti meg pár évvel ezelőtti önmagát), csatárból Suárez tényleg óriási, de én mondom mondjuk Bale-t, akit szerintem méltatlanul elfelejtenek, alulértékelnek, C. Ronaldo mellett, akinél egyébként sokkal jobb.
Buffon
Godin
Kanté(?), Iniesta, még mindig
Messi
Kapus: Yashin
Védő: Maldini
Középpályás: Maradona
Csatár: Pelé
Kapus: Donnarumma
Védő: Hakimi
Középpályás: De Bruyne
Csatár: Benzema
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!