Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki a legjobb focista?

Ki a legjobb focista?

Figyelt kérdés

Szóval arra lénnék kíváncsi hogy ki a legjobb kapus,védő,közép.p,csatár?Szerintetek?

Pl ilyen válaszokat kérek.

K-Oblak

V-Ramos

K-Iniesta

CS-Torres

Ez csak egy pl.volt.....

2017. febr. 11. 01:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Böde-Mind
2017. febr. 11. 01:27
 2/6 lio77 ***** válasza:

Jelenleg?

Neuer,Ramos,Iniesta,Suarez

Messit nem tudom hova tenni.Posztja szerint jobbszélső,amúgy meg gyakran középpályás.Te meg gondolom középcsatárra gondoltál.Ha csak támadókat nézünk akkor Messi,meg hát amúgy is mindenki fölött áll szerintem.

2017. febr. 12. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Erre rengeteg változatot lehet írni, aminek mindegyike megállná a helyét, egyébként is a csatár, vagy védő is, de főleg a középpályás egy nagyon tág poszt, úgyhogy érdemesebb lenne egészen kicsi kategóriákra lebontani ezeket és ott megválasztani egyet-egyet (amúgy így lenne a legérdemesebb a sportsajtóban is).

De, hogy válaszoljak mondjuk nekem Kapusból De Gea nagyon tetszik, Védőből pld. Hummels elsőosztályú, Középpályásból Thiago Alcantara egy csúcskorban lévő, sokoldalú klasszis (Iniesta mondjuk már egy ideje azért nem közelíti meg pár évvel ezelőtti önmagát), csatárból Suárez tényleg óriási, de én mondom mondjuk Bale-t, akit szerintem méltatlanul elfelejtenek, alulértékelnek, C. Ronaldo mellett, akinél egyébként sokkal jobb.

2017. febr. 19. 01:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Buffon

Godin

Kanté(?), Iniesta, még mindig

Messi

2017. ápr. 30. 16:15
 5/6 anonim válasza:

Kapus: Yashin

Védő: Maldini

Középpályás: Maradona

Csatár: Pelé

2018. máj. 1. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Kapus: Donnarumma

Védő: Hakimi

Középpályás: De Bruyne

Csatár: Benzema

2022. jún. 3. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!