Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tóth Bence meddig marad az...

Tóth Bence meddig marad az Fradiban?

Figyelt kérdés
Akik nem fradisták, azok nem kell válaszolniuk, kivéve, ha kultúráltak. Az ftc.hu azt írja, hogy Tóth Bence az FTC-nél hatodik hó 30-ig marad a fradiban. Szerintetek újra a fradiban igazol (vagyis marad) , vagy máshova megy?
2010. máj. 7. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem rég olvastam a nyilatkozatát, hogy szeretne a Fradiba bajnokságot nyerni... Nos sajnos ez 2-3 éven belül lesz meg (minimum) tehát valószínű, hogy eltölt még itt 1-2 évet, persze ha a "vezetőség" hosszabbít vele és remélhetőleg csak nem olyan hülyék, hogy elengednék- eladnák, mert azzal még egy gyufát kihúznának a szurkolóknál, meg ugye Bence egy nagyon tehetséges fiatal MAGYAR játékos ilyen kéne több a Fradiba nem a szar angol 4.-5. osztályú hulladék.
2010. máj. 7. 23:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Amúgy teljesen igazad van. Nem kéne ez a sok külföldi játékos (négerek mondjuk. Ne értsétek félre nem vagyok rasszista. Az angolok sem kénének.) Ez magyar foci. Nem vegyes foci. Hát remélem marad Bence, mert tényleg nagyon tehetséges, és kedvenc játékosom.Köszi a választ. Még várok válaszokat! :)
2010. máj. 8. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább az szégyen, ha már a külföldieknél tartunk, hogy minőségi külföldi nem akar ide jönni! Ez nem magyar foci! Az a válogatott! A csapatoknak internacionálisnak kell (kéne) lenniük!

Mondjuk, amég ilyen pancser bantunégerek meg szláv játékosok jönnek, addig télleg jobb lenne, ha több magyar játszana, és nem csak a Fradiba!

Amúgy meg remélem, hogy Tóth Bence nagy karriert fog befutni klub és válogatott szinten is!

2010. máj. 10. 00:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Személyszerint annak a híve vagyok hogy jöjjenek a külföldiek, Morrison és Wolfe is egyaránt jó, Doherty is egész jól játszik, Elding meg lövi a gólokat, Tutorics betonvédő. Stockley, Adnan mehet a pics*ba...
2010. máj. 18. 16:00
 5/7 A kérdező kommentje:

:D

igen, de így a magyar futballnak semmi értelme, ha csak külföldiek lövik a gólokat.

2010. máj. 19. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerinted mondjuk az olasz bajnokságban csak olaszok lövik a gólokat?? Nézd meg az intert(kedvenceim :D), alig van olasz, és végigvernek mindenkit. De ez túl nagy példa, nézz meg egy kisebb csapatot is akárhol, teli van külföldivel. Ez nem válogatott, legyen a válogatottban csak egy nemzetiségű azt szevasz..
2010. máj. 22. 10:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát... Van aki így gondolja. :) Az Igaz, hogy az Interben szinte egy olasz sincs, mégis nyerték a BL-t. Hát, szerintem a Fradi egy igaz magyar csapat. Az még jó, ha pár külföldi van, mert mindegyik csapatban van már külföldi. De a Fradi ne legyen külföldiek csoportosulása. (Nem vagyok rasszista, de a Fradi tényleg egy igaz magyar csapat) Nekem ez a véleményem. Mindenki gondolja úgy, ahogy akarja.
2010. máj. 23. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!