Debrecenben hol lehet floorballozni?
Figyelt kérdés
Konkrét szövetségre lennék kíváncsi, ahová kezdők is beléphetnek. Valaki, légyszi! 16/L2017. febr. 5. 17:52
1/2 anonim válasza:
(Ha még érdekelne,remélem! :D)
Szia! tudsz játszani a Deac-ban, az a legnagyobb magyar floorball egyesület Debrecenben(!). De (2018-ban) Minden kedden jöhetsz játszani a Debreceni Egyetemhez, a Kossuth Lajos kollégium mögötti sport csarnokba! :D
Minden kedden 19:00-tól 20:30-ig vagyok ott,köztük én is. Nem baj ha még ütőt se fogtál a kezedben,profik segítenek!! Gyere bátran,vagy keress meg privátban esetleg
by: Egy tapasztalt 7 éve játszó Deacos. :)
2/2 anonim válasza:
Az előző is én vagyok!
Természetesen teljesen ingyen tudsz jönni a Kossuth koli mögötti csarnokba,ha nincs ütőd, ott még kapsz is
De ha a Deacban szeretnél, keresd fel őket, havi 5000 forintos beugró van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!