Budapesti kosárlabda csapat?
Figyelt kérdés
16éves fiú vagyok és kb 4éve kosarazok hobbi szinten. szeretnék csapatban játszani. szerintem beleférnék egy jobb csapatba is, de nem találok se neten se máshol. ha van csapatotok légyszi ajánlatok. (budapesti vagyok) persze kosaras alkat vagyok... 185centi magas vagyok és kb 70-72kiló.2010. máj. 6. 23:18
1/5 anonim válasza:
én szombathelyi vagyok :D 6 éve folyton országos legjobb 8ban vagyunk általában dobogón és peströl a BLF, a MAFC, és az Óbudai kaszások szokta képviselni magát..:) van ott egy halom csapat keresgélj...
3/5 anonim válasza:
Hozzánk eljöhetsz egy edzésre és meglátjuk!
4/5 anonim válasza:
Menj a kaszasokhoz ok a legjobbak magyarban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!