Rostov v CSKA Moscow vélemények?
Figyelt kérdés
szerintetek hozza a moszkva?
érvek/ellenérvek
(13 ezret akarok tenni moszkvára 1,82 oddsal)
2010. máj. 6. 12:07
1/9 anonim válasza:
A Rosztov erősebbnek tűnik,mint tavaly,bár az évet akkor is jobban kezdte,mint ahol végül befejezte.Egyébként ugyanilyen felállásban tavaly nyert a Rosztov.Én nem tenném meg,bár ennek oka azon túl,hogy nem látom a lehetőséget,1.82es odds-al én önmagában nem fogadnék,hisz ez azt jelenti,hogy nem hoz annyit legalább,mint amit vihet.Másik oldalról 13 ezret teszel fel,tehát ez feltételezi,hogy 300 ezer - legalább - van a számládon,bár kétlem igazából.Amíg nem vésed kőbe,hogy 1-2-4%-nál többet nem kockáztatsz,és elvársz legalább annyit,aminnyit bukhatsz,addig ez nem több,mint szerencsejáték,de ha ezek megvannak,onnantól érdekes a dolog.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a korrekt választ:)
igazad van, nincs 300 ezer a számlámon csak 30, de szeretnék sokszorozni 1 hónap alatt. tudom, hogy eléggé szerencse kérdése is, de eddig jól bejött, mivel 1 hete fizettem be 3 ezret.
Te ezzel a taktikával játszol, h 1-2-4%-ot kocáztatsz?
mixelni azért nem szeretem a meccseket, mert előfordult már nem egyszer, hogy a legtutibbnak tűnő meccsen buktam az egészet.
inkább megosztom a pénzem 3-4 fele, és megteszem mindent külön 1-1 jó meccsre.
2010. máj. 6. 13:01
3/9 A kérdező kommentje:
végül, csak 6 ezret mertem kockáztatni
2010. máj. 6. 13:09
4/9 A kérdező kommentje:
rostov elég csúnyákat játszott azért az utóbbi 2 hónapban.
8 meccsből 3-at hozott, azt is épphogy, moszkva 8-ból ötöt, és csak 1x kapott ki
2010. máj. 6. 13:13
5/9 anonim válasza:
Én már valószínűségekben gondolkodom.Nem lényeges,hogy az adott meccs éppen bejön-e vagy sem.A fő,hogy 100 meccsből több mint 50 jöjjön,mivel - mint korábban említettem - 2 alatti szorzók nem jönnek nálam számításba,így ha több mint 50 jön,akkor nyereséges vagyok.az,hogy hány % megy,csak azért fontos,hogy ne menjen az ember csődbe idejekorán.Sok szerencsét,ha megteszed,ha nem!
6/9 A kérdező kommentje:
értem, de ez is csak akkor igaz ha mindig ugyanannyi téttel fogadsz. különben lehet h többet buksz mint nyersz, mégha pont a felét nyered az összes meccsnek 2 feletti oddsokkal.
2010. máj. 6. 13:41
7/9 anonim válasza:
%-ban szoktam,2 a standard,tehát a tét nagyjából állandó,általában foci,tenisz,néha kézilabda a fogadás tárgya,1,vagy 2 egyszerre.
8/9 anonim válasza:
megjátszhatod, én is megjátszottam!
9/9 A kérdező kommentje:
hát akkor ezt bebuktuk:D, majd legközelebb
2010. máj. 6. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!