Mit gondoltok, ha esetleg Griezmann a MU-ba szerződik, mennyire lehet jó a keret?
Figyelt kérdés
Lenne olyan szinten mint egy Juve,Atletico,PSG?
Szerintem ezeket most is hozza,de ezektol a csapatoktol feljebb mar csak a Real,Barca van,de ok minden poszton olyanok,hogy kb nincs feljebb...
MU-ba talan 1 belso vedo meg JHV tennek (Valencia se fiatal azert JHV).
Es egy De Gea,
pl: Joao Cancelo - Bailly - Marquinhos - Shaw
majd pl : Mkhitaryan-Mata-Pogba.
Martial - Ibra - Griezmann
csapat sztem mar a top5 legerosebben ott lenne,mondjuk keretet nezve.
Bar szerintem a MU eddig sem feltetlen keret miatt nem muzsikalt az utobbi par evben ,hanem taktikailag gyengek.
2017. jan. 18. 16:04
1/1 anonim válasza:
Nincs rendes középpályás játék abba a csapatba, amit írtál. Az Atlético, PSG, Juve nálam nem egy szint, a PSG főleg idén, a leggyengébb, bár a MU még gyengébb volt az utóbbi évekbe. Az Atlético ott van a Barca, Real, Bayern hármassal, nálam ők emelkednek ki. A Juve egy Dortmund szint, ha ők jól hozzák a formát, mint mostanában, az van sztem egyel lejjebb, ide szokott néha pld. egy jó Chelsea feljönni. A Unitednek az a baj, most is, és az utóbbi évekbe is, hogy nincs fantázia a támadójátékába, nincsenek meg azok a jól működő támadó klasszisok, mint mondjuk a Poolba a Mané-Coutinho-Firmino hármas, vagy a Chelseabe Hazard, Costa pld. Pedig a lehetőségeik megvannak, sokat rúgnak kapura, csak messze nem dolgoznak olyan hatékonysággal, mint az éllovas Chelsea. A felépített koncepció hiányzik, amit ott Conte megcsinált, és láthattuk, hogy egy tavaly Mourinhoval szétomló Chelsea, és Hiddinkel is csak döcögős, most kvázi sztárigazolások nélkül hol tart (jó Kanté elég király játékos, de ez a keret sokat nem erősödött). A mostani Chelsea még a bajnokcsapat Chelseanél is sokkal de sokkal jobb, az a csapat ebben a kiírásban sztem döcögne valahol a sűrűjében sztem a Pool és Spurs mögött. A Unitednek nem kell erősebb keret, persze lehet mindig jobbat igazolni de nem kell, most is elhoztak klasszisokat, Mkhitaryant vagy Pogbát úgy hozták el, hogy az előző szezonba az egyik legjobb teljesítményt nyújtották a posztjukon a világon. A Barcaba sincs mindenhol a legjobb játékos, pld. Rakitic se a legjobb sztem a posztján, már lehet Iniesta se, nekem még Neymartól is kéne egy picit több, de főleg a belsővédő páros messze nem a legjobb a világon, vagy a kapusuk, vagy Dani Alves posztja se lett tökéletesen betöltve, és már ő se volt a régi az utolsó szezonjaiban, a többiek mondjuk tényleg a ott vannak a toppon a posztjukon. Az edző nagyon fontos, egy játékosból ki lehet hozni borzasztó sokat, még ahhoz képest is, amit egy előző, szintén jó edző hozott ki. Pld. Mkhitaryan nem remekelt Klopp alatt, már kezdték csóválni a fejeket, hogy még se akkora igazolás, aztán Tuchel közel maximumumra járatta, és megmutatta, hogy tényleg a világ egyik legjobbja. Szerintem egyébként Carrick posztjára kéne valaki, mondjuk Demme is lehetne a Leipzigból. De ha már Leipzig edzőnek is ilyen szakembereket kéne választani, mint Ralph Hasenhüttl, nem ilyen Mourinhokat meg Van Gaalokat. Az tetszik Mourinhoba, hogy néha képes 4-3-3-ba felküldeni a csapatot, belátta, hogy a szokásos felállása lehet nem működik. De Gea tökéletes kapus, Valencia helyére is lassan kellehet egy fiatal, de még ő is jó, belső védő kéne egy legalább, de Shaw mellé is kéne valaki. Herrera - Demme - Pogba hármas tökéletes lenne, elől pedig jól variálja a portugál is, bár én Rooneyt talán többször megnézném középcsatárként, de a mostani szerepkörébe se rossz, Mkhitaryan inkább a bal oldalon szokott jó lenni, én egy Mkhitaryan - Ibrahimovic - Mata hármassal simán felállnék bárki ellen. Szóval nem, nem kell Griezmann, egyébként is túl van fújva, az Atlético érdemei is sok másnak is köszönhetőek, persze Griezmann egy kiváló csatár, de nem kell ilyen típusú játékos már, meg egyébként is olcsóbban lehet ilyet találni, ahogy tette az Atlético is, amikor kiemelte őt a Sociedadból. Ez a legnagyobb h*lyeség, amikor azt hiszik, hogy dobálóznak egy sztárral, és akkor majd ő odajön és megcsinálja a nyarat. Griezmann is ugyanúgy eltudna tűnni, mint Pogba vagy Mkhitaryan, ha nem fekszik neki a rendszer. A mostani Uniteddel az van, hogy kb. annyira vannak meg nekik ezek a gólszállító játékosai, mint egy Evertonnak, de (!) ez nem azt jelenti, hogy csatár kell. Ott is Lukaku lődösi azért a gólokat, mint Ibra, Mirallasék pedig kb. annyit szállnak be, mint Mataék. És olyan szempontból a középpályával sincs baj, hogy Herrera jól játszik, Pogbanal nem kell jobb arra szerepkörre, a Poolnak sincs sokkal erősebb kpja, mégis jönnek a gólok. Na, mindegy én max. alakítanék a kereten egy kicsit, a védelembe vennék néhány embert, meg a kpján a Herrera-Pogba kettőst kiegészíteném valakivel, pld. Keita még jobb is, mint Demme, ha már Leipzig, csak nem tudom működne-e. De egy Keita típusú játékosért értelmesebb lenne fizetni, mint Griezmannért. Én úgy gondolom a támadóalakzat állt össze leginkább, nekem tetszeni szokott, ami hármast felküld előre a portugál, van is variáció a fiatalok miatt (Lindgard, Martial, Rashford), de ott vannak az idősebb klasszisok is, úgyhogy az rendben van sztem. Én inkább takarítanék a MU-ba örülök, hogy Schniderlin is elmozdult valahova (bár én annak is örültem volna, ha állandóan játszik), de ez nem állapot, hogy olyan játékosokat, mint Ashley Young, Schweinsteiger vagy Depay csak a padon ültetnek. A Liverpoolba érdekes megvan a keret, engem ott max. Sturridge mellőzése zavar, de mondjuk ő úgyis a kórházba van az év nagy részébe, úgyhogy jobb is így nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!