Hogyan kezdjem el a kosárlabdázást komolyabban?
Figyelt kérdés
Tehát 1-2 éve kosárlabdázom "hobbi" szinten de elég jó vagyok benne ezért szeretnék egy csapatba / egyesületbe kerülni hogyan kezdjek neki? Még egy fél - 1 évvel ezelőtt ellátogattam a honvédba azt mondták hogy ahozz képest hogy csak kint kosarazgattam jó vagyok csak nem tudnának betenni a csapatba mivel "sokan" vannak. Tehát felajánlotta hogy betesz engem a kispadosok kőzé de 1-2 évig nem valoszinű hogy fogok játszani....Ez rendben is lett volna csak bizonyos okok miatt nem tudtam volna edzésre járni de most már ujra lehetséges....Induljak neki még egyszer ennek vagy mennyek előszőr kisebb csapatba ? Ha igen melyikbe? Vagy 16 évesen már késő?2017. jan. 15. 11:16
1/1 anonim válasza:
Nézd meg, melyik TC van közel hozzád és ott érdeklődj. Vagy, ha az utazás nem számít, távolabbi, szimpatikus csapatba lépj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!