Szerintetek ki nyeri a hévégi NFL - Dallas vs Green Bay meccset?
Én nem tudok dönteni...
Green Bay csodákra képes, Dallas meg elég szépen muzsikál Prescottal és Zekevel :)
Talán a Dallas védelmét gyengébbnek érzem, de ha a GB nem tudja az offense-t megállítani akkor nagyon sok pontot kell gyártania a GB offensenek is, vagyis többet mind a Dallas.
Fogadóirodákban szerintem irreálisan a Dallas felé mutat a mérleg, de én inkább 51% Dallas 49% Green Bay esélyt látok.
Ti hogy gondoljátok?
Nem merem megtenni Tippmixen a meccseket mert a KC - PIT is elég lutri :D
Ja és még annyi, hogy szerintem ennek a meccsnek a győztese fog menni a SB-ba vagy a NE vagy a PIT ellen.
GB szurkolóként a szívem Packers-t mond, az eszem Boys-t. 50-50 meccs, a hazai pálya, meg a Dallas futójátéka fog szerintem dönteni. Prescott szerintem megremeg a Play-off nyomásban. Én ilyen 60-40-et mondanék a Boys-nak.
Pittsburgh szerintem megfogja a Chiefs-t. NFC-ből szerintem a Falcons - Hawks győztese Super Bowl-ozik.
Nem érkezett sajna túl sok válasz :(
Holnap este kiderül :)
Hazai pálya valóban a Dallas-nak kedvez...
GB a hidegben érzi jól magát de én akkor is egy nagyon jó és szoros meccsre számítok :P
a kulcsjátéknál a legvégén mielőtt Rodgers odavágta, volt egy akkora holding hogy nem igaz
de igazából az NFL meccsek 99%-át befolyásolja a birói (rossz) döntés
Semmire? Világi nagy holding volt a kétpontosnál. Hátulról, nyakánál fogva húzta le a védőt. :)
https://www.youtube.com/watch?v=2tQ8KHfUdTY
0:59-nél rohadt jó a kameraállás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!