Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ki nyeri a hévégi...

Szerintetek ki nyeri a hévégi NFL - Dallas vs Green Bay meccset?

Figyelt kérdés

Én nem tudok dönteni...

Green Bay csodákra képes, Dallas meg elég szépen muzsikál Prescottal és Zekevel :)

Talán a Dallas védelmét gyengébbnek érzem, de ha a GB nem tudja az offense-t megállítani akkor nagyon sok pontot kell gyártania a GB offensenek is, vagyis többet mind a Dallas.

Fogadóirodákban szerintem irreálisan a Dallas felé mutat a mérleg, de én inkább 51% Dallas 49% Green Bay esélyt látok.

Ti hogy gondoljátok?

Nem merem megtenni Tippmixen a meccseket mert a KC - PIT is elég lutri :D

Ja és még annyi, hogy szerintem ennek a meccsnek a győztese fog menni a SB-ba vagy a NE vagy a PIT ellen.

2017. jan. 12. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:

GB szurkolóként a szívem Packers-t mond, az eszem Boys-t. 50-50 meccs, a hazai pálya, meg a Dallas futójátéka fog szerintem dönteni. Prescott szerintem megremeg a Play-off nyomásban. Én ilyen 60-40-et mondanék a Boys-nak.

Pittsburgh szerintem megfogja a Chiefs-t. NFC-ből szerintem a Falcons - Hawks győztese Super Bowl-ozik.

2017. jan. 12. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
dallas szerintem.márcsak roland lamahért is.hajrá fradi!!!!
2017. jan. 13. 18:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem érkezett sajna túl sok válasz :(

Holnap este kiderül :)

Hazai pálya valóban a Dallas-nak kedvez...

GB a hidegben érzi jól magát de én akkor is egy nagyon jó és szoros meccsre számítok :P

2017. jan. 14. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:

a kulcsjátéknál a legvégén mielőtt Rodgers odavágta, volt egy akkora holding hogy nem igaz

de igazából az NFL meccsek 99%-át befolyásolja a birói (rossz) döntés

2017. jan. 20. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Cobb-ot kétszer levetkőztették hosszú játéknál, zászló nélkül. Nem fognám ezt a meccset a bírókra. Egész végig engedték a szabálytalanságokat, csak a nagyon látványos dolgokra dobtak. Nekem sem tetszik ez a "play-off van, kicsire nem dobunk" hozzáállás.
2017. jan. 21. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
5, erre csak annyit hogy Kansas - Pittsburgh 2pontos kisérlet...kicsire nem dobunk, de a semmire már igen
2017. jan. 21. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Semmire? Világi nagy holding volt a kétpontosnál. Hátulról, nyakánál fogva húzta le a védőt. :)

https://www.youtube.com/watch?v=2tQ8KHfUdTY

0:59-nél rohadt jó a kameraállás. :)

2017. jan. 21. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!