Adrian75 kérdése:
Az Intersportban van erre lehetőség?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja vettem ott egy cipőt de volt egy másik is ami nagyon tetszett és ugyan abban az árban volt de abból nem volt méret így hát másikat vettem.
Az lenne a kérdésem hogy ki lehet cserélni egy cipőt egy másikra ami ugyan abban az árban van?
(Egyépként 1 napot hordtam/használtam a cipőg)
2017. jan. 9. 15:22
1/1 anonim válasza:
Blokkal együtt 1 hónapon belül van lehetőség kicserélni a méretet, vagy adott esetben kicserélni másik termékre. Viszont csak akkor él az árucsere garancia, ha a terméket eredeti állapotában (használatlanul) viszed vissza. Szóval ha akár 1 napot is hordtad a cipőt, akkor nem fogják visszavenni, mivel azt Te már használtad és úgy nem tehetik ki eladásra. Szóval nem tudod kicserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!