Melyik tv-csatorna közvetíti, az Afrikai Nemzetek Kupája mérkőzéseit?
Igazad lehet. Úgy tűnik a sugárzási jogokat az Eurosport csak Anglia és Írország területére vette meg.
Marad a stream...
Döbbenetesen el vagyok keseredve. :( Vártuk itthon nagyon az Afrika-Kupát, az Eurosport most betette nekünk a kaput.
Tud valaki jó, használható megoldást a problémára?
Jó, normális stream-oldalt vagy az angliai eurosportra való előfizetési lehetőséget? Köszönöm.
Előfizetni csak a szigeteken lehet rá. British Eurosport stream viszont akad, google a barátod.
Másik megoldás az Eurosport Player (3€/hó). Ezért a csekély összegért kapsz 720p minőséget, stabil szolgáltatást, plusz az egy időben kezdődő meccsek közül választani is lehet. Az ausztrál teniszversenyen is 16 pálya közül lehet majd csemegézni. Műsorokat is vissza lehet nézni, élőt lestoppolni vagy visszatekerni.
Már csak valami faék VPN átverő progival (pl. Hola) be kell állítani Angliát (vagy Írországot), és máris lehet nézni az ANK-t.
Én ezt az oldalt néztem ki magamnak, szerintem jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!