Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kifogja nyerni a Bayern Intert?

Kifogja nyerni a Bayern Intert?

Figyelt kérdés

Mondjuk én biztos vagyok benne , hogy a Bayern ..:D de azért mások véleményét is...:D

20/L

2010. máj. 3. 13:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A nyelvtan könyv fog nyerni!!
2010. máj. 3. 14:36
 2/14 anonim ***** válasza:

Inter.

u.i.: az első egy degenerált fasz. pussz

2010. máj. 3. 15:22
 3/14 anonim ***** válasza:

Hááát... Miindkettő viszonylag meglepetéscsapat... Egy meccs dönt bármi meglehet, de én talán az Intert jelölném...

Hajrá Chelsea!!!

2010. máj. 3. 16:26
 4/14 anonim ***** válasza:
CSAK A BAYERN!
2010. máj. 3. 17:16
 5/14 anonim ***** válasza:
Barcás vagyok, így azt kellene mondanom hogy a Bayern, de annyira "nem szeretem" őket, hogy azt mondom: inkább az Inter
2010. máj. 3. 17:36
 6/14 anonim válasza:
CSAK A BAYERN!
2010. máj. 3. 20:37
 7/14 A kérdező kommentje:
így van ,csak a Bayern :DD
2010. máj. 3. 21:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Mindkét csapat megmutatta, hogy mit is tud művelni a pályán. A Bayern bebizonyitotta, hogy ismét erős csapat, a Manchester kiütésével nagyot léptek előre. Bár ha nincs a lesgól, be se jutnak, mert a Fiorentina kiütötte volna őket...Valamint a Döntöbe Ribéry nembiztos, h játszhat. Az Inter idén nagyon jó csapat lett. Megtörték az átkot, és a 16ba is bekerültek. Az egyenes kieséses szakaszban a Barcelonán kivül mindenkit kettős győzelemmel búcsúztattak. Az idei keret nagyon jó, mind védelem és támadások szempontjából is. A védők akárkit le tudnak venni a pályáról, nézzük csak Drogbát vagy Messit. A nagyobb esély mindenképp az Internél van, hiszen ott van Sneijder, Eto, Milito, Cambiasso, Lucio, Maicon, Samuel, Zanetti, Motta, Pandev, Julo Caesar
2010. máj. 4. 13:29
 9/14 anonim válasza:
CSAK AZ INTER
2010. máj. 4. 18:30
 10/14 anonim ***** válasza:

sztem az Inter esélyesebb mert több jó játékos van mint a Bayerben

ugyhogy Inter

2010. máj. 5. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!