Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Biciklicsel. Egy ideje azt...

Biciklicsel. Egy ideje azt gyakorolgatom, de nem nagyon megy. Valami tipp?

Figyelt kérdés
Biciklicsel. Egy ideje azt gyakorolgatom. Egyre gyorsabban tudom a lábam a labda körül mozgatni, de nem tudom mikor lépjek ki a védő mellett. Vagy túl későn csinálom és elveszi a labdát majd mindenki röhög, vagy túl hamar akarok kilépni és ismét elveszik tőlem. Valami tipp?
2010. máj. 3. 10:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát érezned kell, hogy milyen messziről kezdesz bele a cselbe. Ha nem érzel rá, sokat kell gyakorolni. De függ a helyzettől is, mármint, hogy milyen gyorsan mész merre a kapu, társaid hogy helyezkednek stb. Eleinte kicsit segít, hogy a bicikli után úgy tolod meg, hogy kicsit alányúlsz. De pl én úgy is szoktam néha, hogy a csel előtt húzok rajta egyet, egy kicsit alám jön a labda és onnan csinálom a cselt, nehezebb elvenni...
2010. máj. 3. 11:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ezt a ló... cselt sem tudod megcsinálni, akkor tanulj meg futni és egyszerűen vidd el valamelyik irányba. Kis... koromban én is ezt csináltam. Idedaták a labdát, spirteltem, jött a védő. Ha bal lábas, akkor a jobb oldala fele fuss a labdával, ha meg jobb, akkor a bal felé. Az átlag játékosok mindig az erősebbik lábukkal akarnak szerelni, ezért kijátszhatóak. De mondom, futni kell tudni, ez az egész erről szól. Passzolni, meg cselezni megtanulsz majd idővel.
2010. máj. 9. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!