Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Meik a jobb? Neymar vs Zlatan...

Cristiano Ronaldo7 kérdése:

Meik a jobb? Neymar vs Zlatan Ibrahimović?

Figyelt kérdés
2016. nov. 25. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Zlatan szerintem minden téren jobb.Neymart is bírom vagy inkább bírtam nyilván egy nagyon tehetséges játékos,de néha annyira szánalmas ahogy dobálja magát....
2016. nov. 25. 20:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van köszi a hazzászolásod :)
2016. nov. 25. 21:12
 3/4 anonim válasza:
100%
Attól függ a futball tudásuk érdekel-e vagy a nagyképűségük. :D Mondjuk egyiket sem egyszerű eldönteni. :D Teljesen más poszton játszanak. Ibra tipikus befejező csatár. Az ő dolga a góllövés. Neymar gyorsaságával, cseleivel próbálja megbontani a védelmet és kiszolgálni a csapattársait. Ibrat inkább olyanokkal kellene összehasonlítani mint suarez. Neymart meg mondjuk bale-hez. :D Az én felfogásom szerint mindenki döntse el maga szerinte ki a jobb. Többször előfordult már hogy az aranylabdát is olyan játékos kapta akinél más sokkal inkább megérdemelte volna.
2016. nov. 25. 22:36
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod :)
2016. nov. 29. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!