Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Salta teremcipő jó?

A Salta teremcipő jó?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem csúszkál a tornateremben? [link] a szi-zo oldalán most van 2500 FT-ért, annyiért megéri?

2016. nov. 25. 14:47
 1/4 A kérdező kommentje:
Mert van 2 Jomás cipőm, az egyik tönkrement, az nem csúszott egyáltalán, a másik meg szintén Jomás teremcipő, de azzal talpon maradni ugyanabban a tornateremben teljesítmény..
2016. nov. 25. 14:48
 2/4 anonim válasza:
A joma biztos hogy ezerszer jobb. A salta műanyag azt pedig nem szabad venni még adidas vagy Nike cipőkből sem. Mindenképp bőr legyen az anyaga. Sztem az ára is mutatja mennyit ér. A legtöbb ember aki jomat hord inkább dícséri mert tartós és kényelmes. De ez sztem kicsit a használójától is függ. Milyen lábakkal született, milyen a mozgása. Van akinek nem jött be a joma akkor sem ha az egyik legnépszerűbb és leginkább dícsért. Én már vagy 10 évi rendszeresen járok csarnokba focizni heti 4-5 alkalommal. 4 éve vettem egy Lottot azóta megvan. Persze elkopott már de azon kívül semmi baja. Nagyon kényelmes. Nekem az vált be.
2016. nov. 25. 22:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok cipőre valami nagy összeget szánni, ez műbőr ugyebár. A jomásra nem volt nagyon panasz, 2 év használat után ment tönkre, több helyen elszakadt az orránál, megragasztani meg nem lehet, próbáltam is..annyi a különbség, hogy azt még a suli vette nekünk, csak más edzőt kaptunk focin és azóta edzés sincs, nem is láttuk jó ideje, cuccot se kapunk, de a fizut felveszi, meg csesznek kirúgni...csak közben azért a tanárok visznek versenyekre, tornákra, ezért kellene egy normális, amiben tudok futni is, mert nem csúszkál és nem azon jár az eszem, hogy hogy ne essek orra.
2016. nov. 25. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Diadora cipőket, kicsit drágábbak mint a Joma, viszont nagyon jók.
2016. nov. 27. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!