Milyen fizetéseket kapnak a Megyei szintű focisták?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy néhol semmit, néhol meg azért csurran cseppen valami, de akinek pontosabb információja van, annak megköszönném, ha megosztaná.
2016. nov. 23. 21:49
1/4 anonim válasza:
Ez attól is függhet,hogy mennyire népszerű az a megye,mennyi csapat van és milyen szintű a játék.
Valahol semmit sem kapnak,valahol egy átlag fizetést kapnak(50 000-100 000),ez viszont elég ritka.
A játékosok nagyrésze munka mellett játszik,heti 1 edzéssel és egy meccsel.
2016. nov. 23. 23:08
2/4 anonim válasza:
Ahol én voltam ifista, felnőttektől tudom, hogy kaptak durván 80-200 aláírás pénzt, nyilván a jobb játékos többet, kevésbé jó kevesebbet. És 10 ezret meccsenként, de ez is változó régen győzelmekért kaptak 10-et, döntetlenért meg 3-4 ezret. Gondolom attól függ mennyi pénze van a csapatnak.
Ez megye1
Voltam megye 2 és megye 3 között hol feljutó hol kieső csapatnál is. Ott még busz sem volt, hát úgy 4 autóval mentünk meccsre. Volt olyan hogy az ifisták meccsére vonattal mentek és késett a vonat. Tán autóval csak 8-9 en érkeztek meg, aztán fél óráig úgy játszottak. De sok sztorim van erről a csapatról a megyei legalja :D
Egyébként itt, és sok helyen is a tulajdonos lenyúlja a támogatásokat...
2016. nov. 24. 00:13
3/4 anonim válasza:
tesóm megye2-ben van és semmit nem kap, de vannak akik kapnak de nagyon keveset, de nem mindenki. Heti két edzésük van kb
2016. nov. 24. 15:46
4/4 anonim válasza:
Ez változó, nincs benne semmi egység. Tulajdonképpen attól függ, hogy a csapat elnöke/tulajdonosa milyen gazdag. Ha teljesen az önkormányzat kezében van a csapat, akkor kb. semmire nem lehet számítani, lehetsz akár megye I.-es is. Nálunk megye III.-ban a falu kocsmájának tulajdonosa volt a klubelnök. Pénzt nem kaptunk, de sokat fordított arra, hogy a pálya rendezett legyen és a hozzátartozó öltözők is. Illetve hazai meccsek után mindig volt bográcsos kaja a kocsmában meg lehetett inni is a számlájára. Buszunk az nekünk sem volt, de mindig volt elég autó az utazáshoz és azoknak a benzinpénzét fizette a tulaj. Nekem a vállamra kinezológiai tapasz kellett, amit cserélni kellett többször is és mindig fizetve volt az elnök által. Úgyhogy összességében csak jót lehet róla mondani, annak ellenére is, hogy nem kaptunk pénzt. Illetve neki köszönhető, hogy most a falum több korosztályban is érdekelt a bajnokságokban. Ja és a közelben levő kispályás téli kupát is fizette, aminek köszönhetően hétvégén is tudtunk játszani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!