Hogy kell bomba erőset lőni fociban?
Figyelt kérdés
belsővel olyan erőset rúgok mint más lábfejjel de még erősebbett akarok. hogy kell lábfejjel lőni? tudom hogy le kell szoritani de hogy kell tatani meg az a baj hogy amikor neki futok előbb lövöm el a labdát mielőtt mellé lépnék.2016. nov. 6. 15:02
1/2 A kérdező kommentje:
valaki tudna küldeni képet hogy hogy kell a lábfejet tartani. meg mondják hogy a cipő fűzőnél valaki azt mondja hogy a nagylábujjnál
2016. nov. 6. 15:03
2/2 Balikusz válasza:
A támasz lábad és a labda között a távolság a vállad 2/3 a helyes jó távolság.A cipőd a talajra merőlegesen tartsd 67,5 fokban és a labdát a csüddel próbáld eltalláni.Remelem rudtam segíteni.Profi edző vagyok Soroksáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!