Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért nem rakják egybe az OTP...

Miért nem rakják egybe az OTP Bank Ligát a szlovák Fortuna Ligával?

Figyelt kérdés
Szlovákia éppen felettünk van, jó sokan beszélnek is ott magyarul, igaz Magyarországon elég kevesen szlovákul. Ott 12 csapat van, itt viszont csak 8 csapat, ha egybe gyúrnák lehetne kialakítani egy jó 16-18 csapatos ligát szerintem. A fehérvári hokisok is az osztrák ligában játszanak tehát nem is lenne ez példa nélküli. A reészleteket még ki kéne dolgozni, de bisztos többen látogatnának ki a hétvégéken, mint a mostani 15-20 ezer ember.

2016. nov. 1. 09:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Több, mint valószínű, hogy az UEFA nem engedélyezné. A másik a két ország közös történelme. A szlovákok utálják a magyarokat, a magyarok pedig a szlovákokat. Elképzelheted, hogy mekkora balhé lenne egyes meccseken. A jégkorongos példa, amit felhoztál szerintem nem állja meg a helyét. Ott a szövetség engedélyezi ezt, az UEFA kétlem, hogy ilyenbe belemenne. Két tagállam, két külön, egymástól független bajnoksággal. Így van ez rendjén. :)
2016. nov. 4. 18:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, biztos lenne balhé főleg a pozsonyi meg a budapesti csapatok mérkézősein, de egyébként tartom olyan inteligensnek a szurkolókat és a rendőrőket is, hogy meg legyen rendezve. Egy esélyt lehetne neki adni szerintem.
2016. nov. 5. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!