Melyik poszt a legmegfelelobb szamamra?
Edig csatár voltam balszélső de most kiváncsi vagyok melyik poszt lenne nekem a legjobb. Test suly: 47kg. Kb 165 cm. Eleg magasra felbirok ugrani. Cselezni jol tudok, labdat szerezni picit kevesebb sikerrel de az is megy. 35-40 m birom elrugni a labdat. Nem vagyok gyors de lassu se.
Kerek mindenkit aki tudd az irjon tippeket hogy milyen modszerekkel lehetek gyorsabb futtasban
Rendben! :)
Koszonom mind 2-nek a segitseget! :)
Nincs igazad, Kanté is hasonló testalkatú, és mégis tavaly az egész angol elsőosztálynak a Leicester ellen indított támadásainak a nagy részét ő állította meg. A magasság hasonló kettejük közt, izmot pedig lehet felszedni.
Ahhoz, hogy megtudjuk ítélni milyen poszton lennél jó, sokkal több adat kéne... meg ne feltétlen itt várj okos tanácsokat, a részünkről is több szakértelem kéne. Úgyhogy ink. konzultálj az edződdel (ha van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!