Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Premier liga 2016/17 ki nyeri...

Premier liga 2016/17 ki nyeri és miért?

Figyelt kérdés
Fogadni szeretnékrá hogy kinyeri az évben.
2016. okt. 24. 17:16
 1/5 anonim válasza:
Premier ligában nagyon sok esélyes van, szerintem erre a ligára a legnehezebb fogadni a végső győztes tekintetében, de ha egy csapat nevét kéne említenem akkor talán a Spurs. :D
2016. okt. 24. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
A Premier League sajátos tulajdonsága, hogy soha nem lehet tudni ki fog nyerni. Leicesterre raktad volna a tippedet az előző szezon kezdetén kiröhögtek volna. Azóta pedig tudjuk az eredményt. Itt nincsenek olyan óriási erőkülönbségek, mint a spanyoloknál.
2016. okt. 25. 10:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Én tudtam hogy a leicester nyer az nyilvánvaló volt de most fogalmam sincs vagy city vagy liverpool vagy chelsea lesz a befutó.
2016. okt. 25. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a City nyeri, ha ilyen kerettel nem nyer Guardiola, akkor "mehet kínába edzőt játszani". De még esélyesek: Pool,Spurs,Chelsea. Az Arsenal és a MU még esetleg nyerhet.

Szerintem így lesz valahogy a top 10:

1.Man.City

2.Pool

3.Spurs

4.Chelsea

5.Arsenal

6.MU

7.Everton

8.Southampton

9.Leicester

10.Crystal Palace/Watford

2016. okt. 25. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Manchester United biztos nem nyer, Mourinho nem találta meg a csapatát, már most egy jelentősebb lépéshátrányban vannak sokakkal szemben (persze ez önmagában nem jelentene semmit, de a kilátások sem jók). Egyébként sem a legjobb edző már Mourinho, ezt láthattuk főleg a Chelsea-nél, már kissé elavult a filozófiája, nem tud megújulni, könnyen fogást talál a játékrendszere ellen több tréner is a csapatával. A MU bajnoki címére legfeljebb 1% esélyt látok, szerintem a 4. hely elérése már egy szép befutás lenne innen, a 2.-3. hely pedig kisebb bravúr.

Tottenham sem hiszem, hogy bajnok lesz, ráadásul ott a BL, szerintem ott is alakítani akarnak valamit (innen simán továbbjuthatnak, akkor pedig egy ideig még "pazarolni" fognak energiát arra is), remek a csapat védekezése, ezért az élmezőnybe ott lehetnek, de láthatjuk, hogy egy hasonlóan játszó Atlético se igazán képes bajnokságot nyerni, az a baj a Tottenhammel, hogy sokszor a kisebbek is jobban megfoghatják őket, mint egy City-t, aki lehet azokat a meccseket ledominálja, és a nagyok ellen hullajtanak inkább. Az ő bajnoki esélyük nálam nagyjából 2-3%.

Arsenal: Megint a Top4-re esélyesek elsősorban, erősödtek tavalyhoz képest, jót is tesz a csapatnak, hogy Giroud meg Mertesacker féle, szürkébb futballisták nem játszanak. Jöttek jó igazolások, többen is jó formában játszanak, de az a baj, hogy idén annyit erősödött a liga, a topcsapatok szinte mindegyike, hogy ez idén lehet megint nem lesz elég, sőt valószínű. Én meglepődnék ha idén az Arsenal nyerne, de azért egy 6-7% esélyt adok nekik.

Chelsea: Lehetne esélyük a győzelemre, csak a bajnokságra kell koncentrálniuk, mostmár ráadásul az FA kupából is kiestek, de én egyelőre nem érzem azt az erőt Conte-ba, se a gárádba, hogy képesek legyenek erre. Mindenesetre a felételek adottak, és a 3 védős játékrendszerre átállás lehet még nagy húzás a Chelsea számára, én azért adok nekik egy 15%-os győzelmi esélyt, de inkább a Top4-re esélyes elsősorban a Chelsea, a 2.-3. hely egy szép eredmény lenne.

Manchester City: Talán a bajnoki cím elsőszámú jelöltje, de én úgy érzem ez lehet nem lesz meg, és elég jó jel erre az utóbbi hetek eredményei. Guardiola se igazán találta meg sem a közegét, sem a csapatát, a City játékosai borzasztó egyéni hibákat vétenek, mintha rossz lenne a hangulat, jó, minőségi játékosok, és a játék is az, ha megy, de nem ütőképes a gárda. Én azt érzem, hogy náluk az első hely az elvárás, és dráma lesz, mert szerintem le fognak maradni és 2., lehet csak 3. helyen végeznek. Azért van egy 35%-os győzelmi esélyük.

Liverpool: Nagyon erős lett Klopp együttese, megtalálta a csapatát, kialakult a stabil kezdő, a felállás, jól játszik igazából mindenki, Henderson remek mélységi irányító, a Firmino-Coutinho-Mané hármas tündököl elől a szerepükben, Sturridge ha beáll, akkor mérkőzéseket tud eldönteni, mert egy igazán nagy klasszis csatár, Lallana az egész pályát befutja, borzasztó erős a csapat támadása. Már tavaly is látszott, hogy nagy potenciál van a Poolba, gondolok itt az EL-re, de akkor amit lehetett, mindent elrontottak, két döntőt buktak, a PL-t elh*lyéskedték. Idén viszont mintha minden a helyére került volna, az új igazolások jól beépültek, és nagyon jól jön a Poolnak, hogy nincs EL, mondjuk a ligakupába megint továbbjutottak, de látszik, hogy most, hogy nincs örökké sérülés, rotálás, széthajtottság, így nagyon nagy erőt tud demonstrálni a Pool. Klopp egyébként is egy győztes alkat, már ami a bajnokságot illetti, a Dortmundnál is hasonló helyzet volt, hogy az első két éve még kicsit gyengébb volt, majd jött a két bajnoki cím. Egy Kloppból simán kinézem, főleg ebbe a Pl-be ami még mindig nem duskál a nemzetközi színtéren is nagy erőt produkálni képes csapatoktól, hogy behúzza a bajnoki címet ezzel a Pool-lal, tényleg bennük ez érezhető, egy Arsenal-ba pld. az a baj, hogy nem igazán, se egy Spursbe, de ebbe az épülgető Chelsea-be se igazán (nagy előnye lehet a szerintem 2 fő riválissal szemben Kloppéknak, hogy ő már tavaly elkezdett építkezni, míg Conte-nak és Guardiola-nak idén kell felépítenie a csapatát. Klopp tényleg már az első fordulóktól kezdve játszhat az ütőképes gárdájával, és tényleg itt a kulcsszó az ütőképes. A Liverpool-on ezt érezni, nem esetleges a játék, nincs rossz hangulat, összeszokatlanság, építkezés, ez egy olyan csapat, amire bátran lehet rakni, mert ha a sérülések nem hátráltatják túlságosan, akkor képes játszani a maga domináns játékát (már ami gólokat illeti). Nálam a Pool bizony megkapja a 40%-ot!

Tehát a legérdemesebb szerintem a LIVERPOOL-ra fogadni, azért is mert szerintem biztos elég kövér odds van még rajtuk, főleg a City-hez képest (és az esélyek meg nem igazán kisebbek). Nem raknék rá nagy pénzt, mert itt a 3-ból bárki elképzelhető, és a többiek is befuthatnak, akár, de azért egy nagyobb, de nem túl megterhelő összeget szerintem érdemes lehet rányomni.

A kisebb csapatok, mint Soton, Leicester, Everton szerintem nem igazán tényezők, az Evertonnak adnék max. egy 0,2-0,3%-ot, a többiek gyakorlatilag esélytelenek szerintem.

Egyéként szerintem a TOP 10:

1. Liverpool

2. Manchester City

3. Arsenal

4. Chelsea

5. Tottenham

6. Manchester United

7. Everton

8. Southampton

9.-10. Leicester, West Brom, Crystal Palace, West Ham

2016. okt. 27. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!