Kislabdadobás?!?!?!?!?!
Figyelt kérdés
SZiasztok!
15 éves fiú vagyok azt szeretném kérdezni hány méter dobással tudok lenni kb a legjobbak között? holnap verseny :S:S
2010. ápr. 26. 18:36
2/15 anonim válasza:
Nálunk tesi órán ma pont kislabdadobás volt. 14 évesek vagyunk és 25-30 méterre az átlagosan dobóknak is sikerült eldobniuk.
3/15 anonim válasza:
15 éves lány vagyok, én tavaly dobtam 33 métert egy versenyen, de volt, aki több, mint 40-et dobott... a fiúk? hát 50 fölött :)
4/15 anonim válasza:
Tavaly 14 éves koromban volt utoljára felmérés, 42m-et dobtam.
5/15 anonim válasza:
egy hónapja voltam versenyen,ott a lányok 62m rekord én csak 45:D
fiúk 77..
6/15 anonim válasza:
én régen 57-et dodtam! a 40 feletti érték már jó
7/15 anonim válasza:
én 14 vagyok holnap verseny kislabda dobás 40 méter :D,ja fiú
8/15 anonim válasza:
Én 7.be dobtam megyein 44 és fél méter. Ezzel csak 3. lettem :S 14/L
9/15 anonim válasza:
Egyik kollégám 80 m-t dobott bőrlabdával amikor nyolcadikos volt :)))
10/15 Anzelm1 válasza:
Sziasztok! Aki bajnok akar lenni megyein a 80 méter kb elég hozzá. Én annak idején 81 méterrel lettem megyei bajnok de az már kb 16éve. Sajnos abbahagytam. Edzetek rendesen, kitartással és ne adjátok fel álmaitokat. Én beleestem ebbe a hibába. Nagyon jól ment és mire arra jutottam ezt akarom csinálni elment jó pár év és már késő lett. Kitudja de ezt már én sem fogom tudni ,hogy mire vihettem volna. Akár egy kis átképzés diszkoszra és jöhetne az olimpia:). Ez már csak alom marad. Sziasztok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!