Milyen taktikákat használtok hogy nyerjetek a sportfogadásokon?
Figyelt kérdés
Én probálok tobbfélekeppen játszani, de eddig annyit nyerek amennyit befektettem.... pld kijön 1 tippem, ami épp elég hogy fedezze a másik 3 vesztes tippemet :(2016. okt. 2. 12:59
1/5 anonim válasza:
Nem fogadok, ez eddig mindig bejött. 100%-os.
2/5 anonim válasza:
Egyébként, van pár ilyen kérdés keress rá. De szerintem tényleg jobban járnál a semmivel.
3/5 A kérdező kommentje:
most látom, Barca vezetve van, , MU, Real 1-1, napoli kikapott,
kurwa csapatok, a bajnokságok kezdetén eltaláltam a meccseket es nyereségben voltam, de most nem fogok szinte semmit már majdnem 100 euros veszteségben vagyok.
Ez azt jelenti hogy elég volt, vagy egy olyan 10 euroval/hetente kiprobálom a szerencsémet
2016. okt. 2. 21:21
4/5 anonim válasza:
Minden buki feltünteti:Felelőségteljes játék.Azt jelenti: No kapzsiság ! Játssz! Ne itt akarj meggazdagodni.Még egy fontos elv.Mindig annyit rakj egy meccsre ,amit nem sajnálál elveszíteni.
5/5 anonim válasza:
azt csinálom h 1 v 2 merkozést megfogadok 2 esélyesre.Eddig bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!