Mostanság a fociban miért csak 1 játékos végzi el a kezdőrúgást 2 helyett?
Figyelt kérdés
2016. szept. 14. 21:49
1/5 anonim válasza:
új szabály
lehet hátra is rúgni
van még pár új szabály :)
2/5 A kérdező kommentje:
Pl?
Ekkora hülyeségeket... a 2 emberes sokkal jobb... semmi se a régi
2016. szept. 15. 11:49
3/5 lio77 válasza:
Ha jól tudom az is új szabály,hogy büntetőterületen belüli szabálytalanságért,már nem adnak pirosat(hiába utolsó ember) mert nem akarják duplán büntetni a csapatokat(ugye alapból tizenegyes+emberhátrány).
Illetve ha egy sérült játékost ápolnak a pályán,és a vele szabálytalankodó játékos sárga lapot kapott,akkor az ápolás után nem kell elhagynia a játékteret.Ez meg gondolom azért van,mert előfordult párszor,hogy levitték,ápolták 1 percig,aztán pont akkor kapott gólt a csapat,mikor ugye kevesebben voltak a pályán.
Én így tudom az új szabályokat,de a biztos ha utána nézel,vagy majd kijavít valaki,ha hülyeséget írtam.
4/5 anonim válasza:
mert a magyar focisták mind "bal-lábasok" és csak egyfelé azaz maguktól minnél messzeb rúgják,hogy a laszti hová ér már nem fontos..
5/5 lio77 válasza:
Semmi köze a szabályváltozásoknak a magyar focihoz,de ne zavarjon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!