Jelentkezés akadémiára?
Nos, jelentkeztem akadémiára, a Bozsik József Labdarúgó Akadémiára (Nyírsuli), és nem vettek fel. Azzal indokolták, hogy tehetséges vagyok, még jobb is a posztomon játszóknál, de fizikailag gyengébb vagyok, és nagy a konkurencia. Eljöttem felnőtt csapatba, remekül megy a játék. Kérdés, eltudnék jutni bármilyen akadémiára?
Próbajátékon is, aki rosszabbul játszott mint én, felvették (4-en voltunk összesen)
Azt mondják nekem, hogy nagyobb szinten van a helyem.
Bal szélső vagyok, gyors, jól bánok a labdával, jól tudok lőni, és nehéz leszerelni, és az amit szeretnek bennem sokszor az adott labdáim. (ezeket nagyképűség nélkül írom)
Válaszokat köszönöm!
Igazabol engem teljesen elszomorit, hogy vannak akár fiatalabb vagy idősebb focisták, és cigi, nincs kedv edzeni.. Én futás közben is elszoktam ezen borzongani..
Minden nap futok, sprintek mindig benne vannak 120m kocogas, 50m sprint. Minden nap végzek labdás edzéseket.
Sajnos messze vagy a fővárostól.
Ott a Fradi kiváló lenne, nem kell koleszba költöznöd stb.
Így viszont mindegy hova mész.
Debrecen viszonylag közel van, azt ajánlanám.
De koli, iskolaváltás, stb. Ha nem vagy k.be.bas.ott k.va jó, akkor felesleges Debrecenbe menni. Bár ott úgy is megmondják ha gyenge vagy, egy próbát megér.
Ha még elsőre nem is menne úgy a játék (biztos), mert azért őket is szokni kell, hogy mozognak. A Fradi csak egy dolog miatt nem lenne jó. (Ha a ket csapat között dönteni kell akkor Újpest).
Debrecen tervben van, az iskolaváltás/koli nem probléma, az álmaiért az ember bármire képes, nemigaz?
Köszönöm válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!