Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Freestyle focisok! Mit csinálo...

Freestyle focisok! Mit csinálok rosszul? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

kb 2hónapja kezdtem el freestyle focizni. Már ha ezt nevezhetjük annak mivel, csak dekázni tudok(vagy még azt se normálisan). És itt van a gondom.. egyszerűen egyhuzamba ritkán sikerül 7-8-at dekázni az ami mindig sikerül csak 4. Na most 2 hónap után szerintem ez elég siralmas eredmény, és fogalmam sincs mit csinálok rosszul...Nem hinném ,hogy a kitartással van baj, napi egyszer szoktam néha kétszer 1 órát foglalkozni vele. Műbőrös labdám van,(Nike) nem tudom ,hogy a műbőrös labda jó-e erre a célra, bár szerintem bennem van a hiba, biztos nem aza baj ,hogy műbőrös a labdám.

Szerintetek miért nem megy?

Ti mennyi idő alatt tanultatok meg dekázni? (úgy hallottam ,hogy az az alapja az egésznek) Illetve mi volt az első trükk amit megtanultatok?

Én majd ezt szeretném megtanulni, ha már magabiztosan tudok dekázni: https://www.youtube.com/watch?v=Ag0flY0PuXE

Köszönöm szépen a válaszokat előre is!:)

2016. szept. 3. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem érzed még a labdát, magyarul nem alakult ki nálad a labdaérzék. Ez még változhat, főleg sok gyakorlással, de nem biztos.

Én gyerekkoromban tanultam meg dekázni(7-8 évesen), mást nagyon nem is tudok a labdával, max. megtartani a lábfejemen vagy a fejemen. Meg egy-két látványosabb labdafelvétel.

1-2 tanács: Próbáld úgy, hogy egyet pattan a földön aztán egyet belerúgsz. Lábfejjel kell és nem kell erősen, csak legyél türelmes.

A másik, én pl. sokat dekáztam laposabb labdával, amikor már megtudtam tartani a levegőben. Jobban tapadt a lábamhoz.

Mára pedig bármilyen labdával megy szerintem akár több száz is.

2016. szept. 4. 12:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!:) Mindenképp megpróbálom! Viszont ugye nem maradok így? Mármint ez változhat ugye?:$ Ha kitartóan gyakorlok,mert legalább dekázni szeretnék megtanulni..
2016. szept. 4. 15:49
 3/3 anonim válasza:
Hogy haladsz kérdező? :)
2017. máj. 13. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!