Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek belépjek az...

Szerintetek belépjek az U16-ba? Többi lent!

Figyelt kérdés

Régen fociztam már U13-ban csak kiléptem mert szar edzső volt, asszem U9 töl fociztam 2évet,folyton mentem meccsre, csatár voltam meg néha-néha középpályás.

de abbahagytam 1 éve vagy másfél,és meghivtak U16-ba de ügye 13 éves vagyok....Szerintetek elmennyek? Ha elmennék szerintem csak csere játékos leszek sztem,mert azt mondták jol játszok és kellenek a játéosok vagymi ezért meghivtak ,de azabaj hogy még 14 éves sefaygok max 142-150 cm vagyok kb 40-45 kilogramm kb. és tuti szarrá lönek meg löködnek majd,de szeretek focizni, nemtudom mittegyek, U13-ba nem megyek vissza ott még mindig otvan az a szar edzsö...

2016. aug. 30. 18:15
 1/4 A kérdező kommentje:
Ugyértem U16-foci
2016. aug. 30. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább nyelvtan tanarhoz jarj. Azzal jobban jársz hidd el.
2016. aug. 30. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Rezső "edzső".

Na figyelj! Ha szeretnél játszani, akkor menj, még ha csak cserének is. Max ha nem jó akkor nem mész többet, nem sokat veszíthetsz, ezt csak te tudod eldönteni.

Az "edzső,elmennyek"-t pedig így kell helyesen írni: "edző, elmenjek".

2016. aug. 30. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. és a helyesírást sajnálom,csak siettem..
2016. aug. 31. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!