Legyőzhető Ferröer? Van itt aki biztos ott lesz a selejtezőn?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 18:22
1/1 anonim válasza:
Az elég baljóslatú, hogy Storck (kissé magyarosan) elkezdte az előre magyarázkodást. Persze egyetértek azzal, amit a klubokról állít, de ha én lennék a szövetségi kapitány, nem állnék ki egy héttel a mérkőzés előtt azzal, hogy milyen sz*r állapotban vannak a játékosok, és különben is ne várjunk semmit, mert a klubok is sz*rok, akkor a vállogatott mitől legyen jó? Ha így van, akkor se. Mondta volna ezt az EB után, vagy a Feröer elleni meccset követően, de ne ennyi idővel előtte.
Szerintem ez a játékosok mentalitásának sem tesz jót, ha így áll hozzájuk. Dárdai sikerének egyik titka (volt), hogy elhitette a fiúkkal, hogy meg lehet csinálni. Hogy emögött mennyire hitt benne, azt nem tudom, de ez a hozzáállás erőt ad a játékosoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!