Youtube-on van az NFL-nek hivatalos csatornája, én ott. Minden meccsről van fent pár perces összefoglaló, általában külön raknak fel irányítókról, futókról és elkapókról is. Hétvége legjobb jelenetei, ilyesmik. Viszont angolul van, én magyarról nem tudok.
2016. aug. 30. 08:14
2/9 anonim válasza:
Ja még eszembe jutott, hogy a Sport 1 vagy 2-n szokott lenni egy egy órás összefoglaló az összes meccsről hetente. Gondolom idén is lesz, viszont már nem tudom mikor szokták adni. De nCore-on fent szokott lenni.
2016. aug. 30. 08:16
3/9 anonim válasza:
#2, ha a trash talk-ra gondolsz, akkor az iden is lesz, szeptember 1.-tol minden csütörtökön. :)
2016. aug. 30. 12:23
4/9 anonim válasza:
Az NFL GameDay-re gondol és szerintem lesz.
2016. aug. 30. 18:45
5/9 anonim válasza:
Igen, a Gameday-ről beszéltem. De a Trash Talk is jó, azt is szoktam nézni, még ha NBA-t meg NHL-t nem is.
2016. aug. 30. 19:24
6/9 anonim válasza:
A Game Day viszont nem valami hosszú, csak kb. 50 perc a tizegynéhány meccsre.
Ha érdekel, próbálj meg inkább végnézni a Sport Tv-ken egy-egy közvetítést. Két- két és fél óra, de közben Faragó Ricsiéktől kapsz sok hasznos info-t is.
Néhány meccs felkerül a torrent oldalakra is, reklámmentesen.
2016. szept. 1. 06:45
7/9 anonim válasza:
6. Ez jó és szép csak ő összefoglalót keresett. Gondolom vannak favorit csapatok akik összefoglalóját megnézné vagy épp minden csapatét. A sport tv meg lead heti 5meccset a 16-ból (ami mellesleg tökéletes) szóval nem ugyan az a kategória a két dolog.
A két - két és fél óra meg így nagyjából a hatalmas butaság kategória, három - három és fél sokkal reálisabb.
2016. szept. 1. 07:22
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, főleg az utolsó válaszoló érzett rá hogy mi a problémám. Minden meccset megnézek amit tudok, de az nfl csatornáján két perces összefoglalók vannak, viszont egy egy meccset amit szívesen néznék és nem adják sport tv-n, azt megnézném húsz perces összefoglalóban. Ilyet kerestem eddig de nem találtam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!