Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Írnál valamit a mai Inter-...

Írnál valamit a mai Inter- Barcelona meccsről?

Figyelt kérdés
Én Barcelonának szurkoltam! Nagyon föl.....
2010. ápr. 20. 22:47
 1/7 anonim válasza:
100%
Jó meccs volt, a bíró viszont nem volt a helyzet magaslatán. Az Inter ettől függetlenül sokkal jobban játszott, mint a Barca. A Barcelonában ma nem sikerült a védelmet kellő képpen megszervezni. Nem volt világos az sem, hogy miért kell egy hátvédnek az ellenfél tizenhatosánál a kapuval szemben cselezgetnie. Persze a támadó focihoz az is hozzátartozik, hogy egy-egy akcióból bőven kiveszi a részét egy szélső védő például, de a Barcánál ezek az egyéni hibák következtében sorra megbuktak. Az Interben pedig kevesebb volt az egyéni hiba, nagyon hatékonyan játszottak, egy elég jó védelemmel hátul. Messi és Ibrahimovic sem volt most formában, így pedig nehéz gólt szerezni.
2010. ápr. 20. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
Nem.
2010. ápr. 21. 08:38
 3/7 A kérdező kommentje:
második válaszoló akkor tartsd meg magadnak!!!!!!!!
2010. ápr. 21. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt hogy a barca kiesik :)

Hajrá inter!

2010. ápr. 21. 14:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Hol vannak a Barcelonások??????????????????????????????????
2010. ápr. 21. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt. :)

Kicsit csalódott vagyok, mert bevallom, számítottam arra, hogy legalább egy x-et összehozzunk. :S Főleg az Arsenal után... nem mi voltunk sz*rok, az Inter játszott nagyon jól! A visszavágón visszavágunk! :P

2010. ápr. 21. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:

"második válaszoló akkor tartsd meg magadnak!!!!!!"

- Meg is tartottam magamnak. Kérdezted: "Írnál valamit a mai Inter- Barcelona meccsről?" Én meg válaszotlam rá, hogy nem. Mi ezzel a gond?

2010. ápr. 22. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!