Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kinyeri meg a La ligát? Barca...

Kinyeri meg a La ligát? Barca vagy real, vagy atletico?

Figyelt kérdés
A haverommal fogadtunk hogy ki nyeri meg.. Én a barcára tippeltem, ő reálra..szerintetek? (Mellőzzétek a negatív hozzászolásokat)
2016. aug. 20. 13:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Kit érdekel a Lali liga? Igazi focibajnokságról beszélni a Mennyi szóval lehet.
2016. aug. 20. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Én így látom az esélyeket:

40% Barcelona

33% Real Madrid

25% Atletico Madrid

2% egyéb

2016. aug. 20. 15:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát ha nem érdekel a la liga nemértem minek jössz ide😂😂 sajnálom az ilyen embereket komolyan..
2016. aug. 20. 15:04
 4/8 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló köszi!
2016. aug. 20. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel Barcas vagyok igy en oket szeretnem latni az elso helyen a bajnoksag vegen de ugy erzem h az Atl Madrid is eleg eselyes a bajnoki cimre.
2016. aug. 20. 23:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem érdekel ki nyeri meg veszek pár márkás cuccot azzal amelyik megnyeri és begyűjtöm a lájkokat felettem csak Isten ítélkezhet és Barca v Reál szív álé szöveggel,meg jövőre ismét
2016. aug. 21. 09:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Most az Atletico Madrid fog nyerni mert elég komolyan bevásáráltok játékosokból szval ha Cholo odatesszi magát akkor az atletico nyer vagy a barca a real full esélytelen mert barca meg az atletico jobb csapat.
2016. aug. 24. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Igazából annak örülnék,ha váratlanul valamelyik kisebb csapat "érne oda",mint tavaly az angoloknál a Leicester.Ha ebből a háromból kell választani:Atletico. Egy idő után unalmas,ha mindig ugyanaz a két "nagy" küzd az elsőségért.
2016. aug. 28. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!