Ki nyeri a 2016-os Riói vízilabda Olimpiát?
Figyelt kérdés
Olaszország vagy Brazília vagy Magyarország vagy Spanyolország vagy az eddig gyengélkedő Szerbia?#2016-os_Riói_Olimpia
2016. aug. 12. 15:58
1/4 anonim válasza:
Szerintem az olasz, szerb, horvát, magyar négyesből három ott lesz a legjobb 4 között. Montenegró odaérhet. Ezt az öt csapatot érzem képesnek arra, hogy győzzenek. Én még nem temetném a szerbeket, mert az elmúlt 1-2 évben gyakorlatilag lejátszották az világot, mi tudtuk őket megszorítani. De mivel ők gyengélkednek, és az múltban szerintem kijelenthető, hogy mi voltunk a 2. legjobb csapat, ezért azt mondom, hogy mi nyerünk. Szurkolok érte. :)
2/4 anonim válasza:
Nagyon erdekes menet lesz, a mi csoportunkban rengeteg a dontetlen meccs ugyebar. Braziliat szerintem nem kell az egekig emelni, makjuk volt, mig a szerbek eddig tenyleg eleg gyatrak voltak, de konnyen hajrazhatnak es a vegen meg lenyomnak mindenkit.
Szerintem elofordulhat Magyarorszag-Szerbia donto, de a spanyolok is eselyesek meg hat ott van a
3/4 anonim válasza:
*ott van a tobbi csoport is, ahonnan szinten bemutathat valamelyik csapat a brazilhoz hasonlo paradet (hiszen ok eddig azert nem voltak magyar, szerb stb szinten)
A noknel szerintem pedig az USA lesz a befuto.
4/4 anonim válasza:
Szerintem a "végelszámolásnál",azért a délszlávok és jó esetben,mi leszünk ott.Esetleg az olaszok,vagy ha a házigazdák végig tudják ezt produkálni,bár nem erre számítok.De hát,a labda itt is "gömbölyű".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!