Ha 11 évesen kezdek kézilabdázni, még lehetek olimpikon?
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 23:24
1/8 anonim válasza:
Ez tehetség függő is.De egyébként tehetséggel igen.
2/8 anonim válasza:
Igen. Én is 11 évesen kezdtem el, és (hogy önkritikus legyek) korlátozott tehetséggel és szorgalmas munkával eljutottam a Veszprém serdülőcsapatáig. Szóval ha van némi tehetséged, akkor nem késő elkezdeni.
3/8 anonim válasza:
Persze, csak válassz egy olyan sportágat is, amivel ki is tudsz jutni egy olimpiára.
4/8 A kérdező kommentje:
Ezzel miért ne juthatnék?
2016. aug. 10. 00:32
5/8 anonim válasza:
Láttáé idén Magyar csapatot Rióba?
6/8 A kérdező kommentje:
Nyugi, később ott leszek én is...
2016. aug. 12. 10:23
7/8 Nero333 válasza:
Én kb. 8 éves koromban kezdtem kézilabdázni, nemrég igazoltam és azt elmondhatom hogy a csapatban van olyan aki jóval később kezdte el és mégis van olyan jó (ha nem jobb) mint én. Az a lényeg hogy egy erős csapatot keress ahol a legtöbbet tanulhatod!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2016. okt. 9. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!