Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy játszak jobban meccsen?

Hogy játszak jobban meccsen?

Figyelt kérdés
Bal szélső vagyok jobb lábbal. Erősségem nekem a cselezes. Tényleg ezeket az eltolom a védő mellett. De az elképzelés megvan hogy mikor kell elhuzni barkin vegig tudnám vinni. De élesben. Passzoljak. Valaki ram rohan és hirtelen nehéz. De ahhoz képest hogy most kezdtem jó vagyok. Vki szinte semmit nem foglalkozik a focival. Én meg órákat minden nap. Pl. Ha én vagyok a védő. Vmi edzésen kivul labdát sose látó gyerek oldalról eltolja. Semmi alapot nem ad neki. Lehet túl bonyolitom? Vagy ez rutin kérdése és idővel menni fog?
2016. aug. 2. 21:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb szélső légy jobb lábbal:D Vagy tükörszélsőt játszotok,mint a válogatott?
2016. aug. 3. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!