Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ti örülnétek, ha a DigiSporton...

Ti örülnétek, ha a DigiSporton maradna a Premier League?

Figyelt kérdés
Én nagyon örülnék,szerintem ők készítik a legjobb műsorokat, jók a szakértők. A pénteki PL magazinon mindig nagyon sokat nevettem, a kedvenc műsorom volt.

2016. júl. 30. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:
A DigiSporttal az a baj, hogy sok helyen még mindig nem elérhető. És nemcsak vidéken, de például Budapesten is, ahol lakom, UPC-ből meg T-Home-ból lehet választani. Egyiknek a kínálatában sincs DigiSport. Ilyen szempontból örültem, hogy a BL átkerült a közszolgálatira, legalább nem kell állandóan streamet keresni és szar minőségben nézni. A műsor színvonala mondjuk rosszabb, de hát valamit valamiért...
2016. júl. 31. 03:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Mivel van DigiSportom ezért örülnék neki, ha ott maradna. Megszoktam már a felállást, egész jók a kommentátorok meg a szakértők is. A PL magazin az nálam is nagyon adja, de a hétfői összefoglaló is nagyon jó.

Ha jól tudom, akkor a Eurosport és a TV2 is érdekelt abban, hogy a következőkben náluk legyen a közvetítési jog. A Eurosport jó csatorna, de nincs stúdiózás, én meg azt szeretem, hogy van felvezetés meg levezetés a DS-n. Ebből a szempontból nem örülnék, ha oda kerülne. A TV2 meg nem sport csatorna, oda nem való szerintem. Plusz még lehet nem is adnának annyi meccset, mint a Digi, ahol a 3 csatornán kb. a forduló összes meccse lemegy élőben.

2016. júl. 31. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!