Na, mit szóltok a portugál EB győzelemhez? Megérdemelték?
Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 23:35
11/34 anonim válasza:
Céroni meg a világ legjobb ripacsa vagy a világ legjobb bögőmasinája? Szánalmas ez a 8 éves gyerek-szint hogy mindig bőg, ha vesztenek vagy tipli van a pályáról. A szánamas idegbeteg táncáról meg amit a csoportkörben csinált nem is beszéek.
12/34 anonim válasza:
Ronaldo jobb.Messi csak a Barca miatt olyan nagy szám.Gyengébb csapatban nem zárna ilye sikeres idényeket.Ronaldo egy jóval gyengébb realban és támadó középpályásként alig van lemaradva gólok szempontjából.Messi seggét egyszerűen kinyalják.Amugy Furgerson szerint is Ronaldo a jobb.Remélem Ronaldo kapja idén az aranylabdát.
13/34 anonim válasza:
#11 Lehet. Én nem akarom védeni Ronaldot.
14/34 anonim válasza:
Ibrahimović pedig a világ legnagyobb parasztja, C. Ronaldo meg a világ legnagyobb hisztigépje ennyi erővel. :)
15/34 anonim válasza:
Most az egyszer lesérült.Az utálóknak lehet rajta csamcsogni.De csak úgy elmondom,hogy az Argentinok Messivel se tudták megnyerni a Copa Americát,szóval sokat ért hogy törpapa egész meccsen játszott.
16/34 anonim válasza:
"jóval gyengébb realban"
Annyi a különbség a 2 csapat közt, hogy a Barcásokat összevelik a grundon a Reál meg minden évben bevárásol a nagynak tartott nevekből aztán hajrá lehet focizni. Bár Pepe nem tudom mit keres ott 10 éve lassan.
17/34 anonim válasza:
Nem kételkedem abban, hogy C. Ronaldo egy remek focista, de Messit akkor is jobbnak tartom.
18/34 anonim válasza:
Részegen szoktam olyan hülyeségeket mondani,mint te kedves 16-os.Ronaldo jobb Messinél.A Barca nélkül nem tudná hozni a szintet törpapa.
19/34 anonim válasza:
A Barcában jobb,ahol teljesen kiszolgálják.Amugy kedves 17-es bem attól lesz valaki jó,hogy cheaps reklámban meg kóla reklámban majomkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!