Ti örültök hogy Portugália nyerte meg az EB-t?
#10-es egyet ertek :)
8-as vagyok es csoportkorokbol csak az F csoport meccseit lattam meg minden egyenes kieseses meccset(azert irtam h lattam mind mert a portugalokra ertettem):D
Nem érdemelték meg.
Csalók, Éderrel az élen... ő kezel, majd rá fogta egy francia játékosra, hogy ő keze volt az de még a kameràn is tisztán látszódott, hogy az bizony fekete kéz volt.
Rárúgták, kapufa, kipattant, cseleztek egy picit, rálőtték és gól.
Szerintem ez a góljuk nem lett volna ha az az afrikai nem hazudik.
Bár nem nagyon érdekelt, hogy ki nyeri, mert már a döntő előtt tudtuk, hogy Afrika lesz a befutó. (Érdekesség képpen, a francia válogatottban 3 törzsgyökeres francia játszott csak, a portugáloknál is hasonló lehetett..)
Ronaldo időhúzásáról nem is beszélve, szerintem azért sérült le, mert látta hogy a franciák jobbak és ő nem akart veszíteni ellenük, inkább kiült. Majd az interview-en azt mondja "azért vesztettek, mert ő nem játszhatott". De nem ìgy lett.
Ez csak egy vélemény, èn így láttam a meccset, nem kell nekem állni, köszi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!