Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van ilyen hely Budapesten?

Van ilyen hely Budapesten?

Figyelt kérdés

Szeretnék focizni ahogy eddig is tettem a koliban majdnem minden délután munka után, de most nem tudom, ezért keresek valami alternativát a mozgásra.

Nem versenyezni szeretnék, meg nem is játszok valami jól, csak focizni szeretnék, mert imádom a labdát rugdosni, azzal is elvagyok, ha van egy üres terem amiben rugdosom, és szaladgálok utána. Régen fociztam 2 évet, meccsekre is jártam, az nem nekem való.

Mivel most nincs suli és szinte egész nap dolgozom, muszáj valami mozgás.

Lehet fizetős hely is, igazából nekem teljesen mindegy, csak ez legyen. Batthyány tértől lenne jó valamerre.

Egyébként ahogy írtam a kérdésemet eszembe jutott egy csomó ötlet (pl. margitsziget), de nem nagyon ismerem Budapestet, még csak 3 éve vagyok lakója. :)

2016. júl. 10. 20:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!