Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ti hogyan viszonyultok az...

Ti hogyan viszonyultok az amerikai focihoz?

Figyelt kérdés

Szeretitek? Ha igen van kedvenc csapatotok is? Rendszeresen kovetitek az nflt?

En ugy veszem eszre, hogy Magyarorszagon egyre tobben ismerik es szeretik meg ezt a sportot. Erdekelne, hogy Ti mit gondoltok rola. :)

L

2016. júl. 9. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Naná, hogy szeretem. Kedvenc csapat a Green Bay (iiigen, a Louie élete miat... :D), és követem az NFL-t is. És hajlamos vagyok nagyon zűrös napok előtt is éjszakázni nagyon érdektelennek tűnő meccsek miatt. Eeegen. Maga a sport fogott meg. Jó nézni azt a töménytelen lendületet ami a pályán van egy-egy játék erejéig.
2016. júl. 9. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Kedvenc sportom, kedvenc csapat a Philadelphia Eagles. Rendszeresen követem. Igen, egyre többen követik, a magyar amerikai foci is egyre népszerűbb. Nem olyan nagyon régen készült el az 1. magyar amerikai foci pálya is, szóval egyre többen szeretik meg.

14/L

2016. júl. 9. 20:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!:) En egyebkent Pats drukker vagyok, de barmelyik csapat meccset szivesen megnezem, megha masnap zombi leszek is. :D
2016. júl. 9. 22:24
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Búzás. Összevissza tapizzák egymást férfiak :/
2016. júl. 10. 17:56
 5/7 anonim válasza:

Kedvenc sportom! 4 éve nézem, 2 évet játszottam is. New York Giants! :)

19/F

2016. júl. 11. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:

nem birom már tovább, még mindig olyan messze van a szezon :D :D talán "divatdrukkernek" vagyminek gondoltok de én több csapattal szimpatizálok:) giants,vikings,panthers, meg úgy minden csapatból vannak olyan játékosok akiket kedvelek:)

azokat a meccseket nézem amiket kommentálnak magyarul,de csak a superbowlt szoktam élőben

19F

2016. júl. 21. 16:20
 7/7 anonim válasza:

Nagyon szeretem, már körülbelül 3 éve nézem. Kezdetek óta Seattle Seahawks fan vagyok, de vannak kedvenc játékosaim, más csapatból is. Engem a játék menete, a pörgése fogott meg, egyszerűen imádom.

16/F

2016. szept. 11. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!