Miért nincs bronzmérkőzés?
Figyelt kérdés
Régen mindig volt. Mi az oka ennek?2016. júl. 6. 22:52
1/3 anonim 

válasza:

Régóta nincs, a vb-ken viszont van.
Mi az oka? Sokakat nem érdekel már, hogy kié lesz a bronz, és a csapatoknál is így van. Bár én eddig még csak jó bronzmeccseket láttam (2006 óta nézem a vb-ket).
2/3 anonim 

válasza:

"A harmadik hely sorsát 1980-ig az elődöntő vesztesei között döntötték el, 1984-ben azonban eltörölték a bronzmérkőzést, hivatalosan csak az első két helyet döntik el (a további csapatok rangsorolásánál mindkét elődöntőst harmadiknak könyvelik el)."
Nem tudom, mennyi idős vagy, de ha 1980 után születtél, akkor soha az életedben nem láttál EB bronzmérkőzést - esetleg felvételről.
3/3 A kérdező kommentje:
jóval 1980 óta születtem, 2002 óta érdekel a foci 11 éves korom óta. Hát akkor a VB-ken láttam bronzmérkőzést. Köszi mindkettőtöknek a választ.
2016. júl. 7. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!