Igaz az, hogy a belgákat kizárták az 2016 EB-ről dopping miatt, vagy csak egy pletyka?
Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 09:44
11/32 anonim válasza:
Egyértelmű kamu bár a 888.hu nagyon beopta onnan most szedték le pár perce.
12/32 anonim válasza:
Jaj már ott van a blogindex.hu -n a humor blogok közt, Már ez is adja magát Humor Blog, jópofa hülyeség.
14/32 A kérdező kommentje:
Hát èn is megörültem ,de akkor ez egy nagy kamu , pedig az èrdekes lett volna , h ennek mi lett volna a következménye ,csalódtam
2016. jún. 28. 12:42
15/32 anonim válasza:
szánalmas ez a trollfoci oldal, annyira utálom. Baromira nem viccesek amúgy
16/32 anonim válasza:
Gyerekek, fogadjátok már el a tényt, hogy azért veszítettünk a belgák ellen, mert jobb csapat, mint a magyar. Nem dopping, nem részrehajlás, nem összeesküvés, nem szemét bíró okozta, hanem szimplán egy jobb csapat. Ennyi.
17/32 anonim válasza:
Ez nem igaz! A Troll foci viccnek szánta. A sok hülye meg bekajálja és terjeszti. Nem is értem, hogy lehet elhinni, ami a Troll foci oldalán jelenik meg?
18/32 anonim válasza:
Istenem emberek ... az egy dolog hogy trollfoci, de hogy ennyi hülye gyökér ember van, én szégyellem magam a fajtám miatt :D nemtudom, hogy a tévé, vagy minek a hibája ez az elbutulás, de félelmetes .. csoda, hogy még olvasni tudtok, de nincs messze az az idő amikor már az is kiemelkedik majd az átlagból ...
19/32 anonim válasza:
ja és utóirat ... aki elhitte, vagy elgondolkozott ennek a viccnek a valóságtartalmán, nálam jelentkezhet az általam kifejlesztett csodatablettáért kedvezményes áron.. ami nagyon hasonlít egy közönséges C vitaminra, de valójában egy hónapos szedés után kifejlődik egy új agy a régi helyett a koponyátokban, és az internetetek sávszélességét és megtriplázza ingyen, hogy még gyorsabban juthassatok hozzá a sok baromsághoz amit olvastok
20/32 anonim válasza:
Persze, a belgák 3 tüdőt növesztettek, ezért kizárják őket, a magyarok visszakerülnek, aztán sorban megvernek mindenkit és megnyerik az EB-t, mert igazából ők a legjobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!