Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Igaz az, hogy a belgákat...

Igaz az, hogy a belgákat kizárták az 2016 EB-ről dopping miatt, vagy csak egy pletyka?

Figyelt kérdés

2016. jún. 28. 09:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Egyértelmű kamu bár a 888.hu nagyon beopta onnan most szedték le pár perce.
2016. jún. 28. 12:15
 12/32 anonim válasza:
Jaj már ott van a blogindex.hu -n a humor blogok közt, Már ez is adja magát Humor Blog, jópofa hülyeség.
2016. jún. 28. 12:33
 13/32 anonim válasza:
2016. jún. 28. 12:37
 14/32 A kérdező kommentje:
Hát èn is megörültem ,de akkor ez egy nagy kamu , pedig az èrdekes lett volna , h ennek mi lett volna a következménye ,csalódtam
2016. jún. 28. 12:42
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
szánalmas ez a trollfoci oldal, annyira utálom. Baromira nem viccesek amúgy
2016. jún. 28. 13:16
 16/32 anonim ***** válasza:
71%
Gyerekek, fogadjátok már el a tényt, hogy azért veszítettünk a belgák ellen, mert jobb csapat, mint a magyar. Nem dopping, nem részrehajlás, nem összeesküvés, nem szemét bíró okozta, hanem szimplán egy jobb csapat. Ennyi.
2016. jún. 28. 13:28
 17/32 anonim válasza:
75%

Ez nem igaz! A Troll foci viccnek szánta. A sok hülye meg bekajálja és terjeszti. Nem is értem, hogy lehet elhinni, ami a Troll foci oldalán jelenik meg?

[link]

2016. jún. 28. 13:44
 18/32 anonim válasza:
83%
Istenem emberek ... az egy dolog hogy trollfoci, de hogy ennyi hülye gyökér ember van, én szégyellem magam a fajtám miatt :D nemtudom, hogy a tévé, vagy minek a hibája ez az elbutulás, de félelmetes .. csoda, hogy még olvasni tudtok, de nincs messze az az idő amikor már az is kiemelkedik majd az átlagból ...
2016. jún. 28. 13:52
 19/32 anonim válasza:
87%
ja és utóirat ... aki elhitte, vagy elgondolkozott ennek a viccnek a valóságtartalmán, nálam jelentkezhet az általam kifejlesztett csodatablettáért kedvezményes áron.. ami nagyon hasonlít egy közönséges C vitaminra, de valójában egy hónapos szedés után kifejlődik egy új agy a régi helyett a koponyátokban, és az internetetek sávszélességét és megtriplázza ingyen, hogy még gyorsabban juthassatok hozzá a sok baromsághoz amit olvastok
2016. jún. 28. 13:57
 20/32 anonim ***** válasza:
56%
Persze, a belgák 3 tüdőt növesztettek, ezért kizárják őket, a magyarok visszakerülnek, aztán sorban megvernek mindenkit és megnyerik az EB-t, mert igazából ők a legjobbak.
2016. jún. 28. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!