Rajtam kívül van más is aki azért örül annak, hogy a magyarok kiestek az EB-ről?
Szerintem a focistáink igazán szépen játszottak, de a szurkolók viselkedése az sajnos kritikán aluli..
Mintha a magyar ember egyáltalán nemt tudna kultúráltan szurkolni, inkább olyan mint egy külön állatfaj lenne, így szerintem nem is baj, hogy ennek itt most vége szakadt..
Gondolok pl. ezekre (de a lista ennél jóval hosszabb):
- terek, utak önkényes foglalása (tekintet nélkül a közlekedőkre), csoportos őrjöngés, riázás stb.
- franciaországi/stadionbeli attrocitások, összecsapások (az nem mentség, hogy más nemzet is csinál ilyet)
- Ronaldo homoszexualizálása (mintha a győzelem mellé még meg is kéne alázni az ellenfelet)
- szemlélet, hogy mindenki hazaáruló, aki nem szereti a focit stb.
Szerintem lehet ennél azért sokkal szebben is szurkolni.
Nem kicsit vagy elfogult és tájékozatlan. Már ne haragudj ezért...
"terek, utak önkényes foglalása (tekintet nélkül a közlekedőkre), csoportos őrjöngés, riázás stb."
Kivétel nélkül minden szurkoló ezt csinálja ilyen rendezvényeken. "Csoportos riázás"... no comment.
"franciaországi/stadionbeli attrocitások, összecsapások (az nem mentség, hogy más nemzet is csinál ilyet)"
Ahhoz képest, hogy az angol és orosz szurkolók mit csináltak, bagatell. Ettől függetlenül nem örülök neki, természetesen. De hogy a válogatott játékosoknak mi köze van ehhez, az számomra rejtély.
"Ronaldo homoszexualizálása (mintha a győzelem mellé még meg is kéne alázni az ellenfelet)"
Lásd előző pont.
"szemlélet, hogy mindenki hazaáruló, aki nem szereti a focit stb."
A szurkolók egy részéről beszélünk, de fel lehetne hozni politikai nézeteket is, megint csak semmi köze ehhez a válogatott Eb-részvételének.
"Szerintem lehet ennél azért sokkal szebben is szurkolni."
Igen, lehetne.
Jaj, ne legyél már ilyen besavanyodott, kérdező!
Kemény 4 alkalommal volt ilyen forgalombénító felvonulás, a szurkolók boldogok voltak (igen, még negyedszerre is), végre lehetett valaminek közösen örülni, itt pest belvárosában sok a vadbarom, mégis mindenki együtt ünnepelt, nem volt semmi gond, még a rendőrök is tök jófejek voltak.
Azért ennyit ne sajnálj már a honfitársaidtól kérlek, úgyse vagyunk egy túl boldog népség, ennyi. már nagyon ráfért az emberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!